Kartal Belediyesi’nde yarım maaş krizi! Kartal Belediyesi’nde yarım maaş krizi!

İnsanların güvenini kazanabilecek ve onların ihtiyaçlarını karşılamak için çaba gösterebilecek birinde liderlik, vizyon, empati, iletişim, ekip çalışması, yasal bilgi ve beceriler gibi bir dizi özellik olması gerekir.  Kitleleri peşinden sürükleyebilme halkın yararına olacak bir amaç uğruna fedakarlıkta bulunabilme inandiği yolda ilerlerken kendisine inanan umut olduğu binlerce insanı yarı yolda bırakmadan galibiyet için mücadele etmelidir. "Yasalar geriye dönük işlemez" diyerek EYT'liler umut olan Gönül Boran Özüpak, uzun bir mücadele sonucunda kazanan taraf oldu. 

EYT'lilerin güvenini kazanan Özüpak diğer mağduriyetlerin sesini daha kolay duyurabilmek adına milyonlatca kişi Gönül Boran Özüpak'ın milletvekili adayı olmasının gerektiğini belirtti.

Özüpak’ı Meclis’te görmek istediklerini söyleyen EYT’li vatandaşlar, “Gönül Başkanımızı TBMM’de milletvekili olarak görmek istiyoruz. EYT bitmedi. 5000 prim ve 3600 günle emeklilik verilmedi. Staj sorunu çözülmedi, Bağ-Kur olduğu gibi duruyor. ABO hepimizin ortak sorunu ve işçi haklarını savunacak. Tüm EYT’li kardeşlerimizin desteklerini bekliyoruz” ifadesini kullandı.