Geçtiğimiz sezon reyting rekorları kıran ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Gönül Dağı dizisi yeni sezona tam gaz başladı. Önemli isimlerin diziden ayrılmasıyla üzülen dizinin hayranları yeni sezonda heyecanın hiç eksik olmamasıyla gözünü ekrandan ayıramadı. 

Gönül Dağı dizisinin ekibinde yaşanan taciz davasında karar çıktı Gönül Dağı dizisinin ekibinde yaşanan taciz davasında karar çıktı

Her cumartesi akşamı ekranlara gelen ve başrollerinde Gönül Dağı dizisinin başrol oyuncuları arasında Berk Atan, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Feyza Işık, Ege Aydan ve Eser Eyüboğlu gibi ünlü isimler bulunuyor. 

Gönül Dağı'nın yeni bölümü çok konuşulacak!

110. bölümde Taner ve Selma'nın kavuşması izleyicileri sevindirirken 111. bölümde neler olacağı da büyük merak uyandırdı. İşte Gönül Dağı 111. bölümde yaşanacaklar:

Taner ve Selma, bir süre herkesten sevgili olduklarını saklamaya karar verirler. Kasaba bu ilişkiyi nasıl öğrenecektir? Kasabada elektrik kesintisi olur. Amcaoğulları bu soruna çözüm ararlar. Veysel bu sıkıntıyı nasıl çözecektir? Yeşim, setteki çalışanlarla Erkan ve Filiz'i savunduğu için kavga eder. Yeşim'in kariyeri nasıl etkilenecektir? Kasabada 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlaması yapılacaktır. Okulda gösteri hazırlayan Gülsüm Öğretmen, beklemediği bir şeyle karşılaşır. Tören sırasında neler yaşanacaktır?

Gönül Dağı'na büyük transfer!

Yeni sezona bomba gibi bir giriş yapan TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı kadrosuna Teşkilat   dizisinden bir oyuncu katılacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, son olarak Teşkilat projesinde rol aldığı 'İsrail Elçisi' rolüyle beğeni toplayan Özcan Varaylı, Gönül Dağı'nda sürpriz hikayesiyle dizinin seyrini değiştirecek gibi duruyor. Daha önce de Arka Sokaklar, Filinta, Sakarya Fırat, Adanalı, Kavak Yelleri, Deli Yürek, Geniş Aile ve Vuslat gibi yapımlarda da yer alan Özcan Varaylı'nın Gönül Dağı'ndaki rolü belli oldu.

Emel Çokçalışkan'ın yazdığı, Yahya Samancı'nın yönettiği ve Ferhat Eşsiz'in yapımcısı olduğu Gönül Dağı dizisinde 'Rüstem' karakterine can verecek olan Özcan Varaylı'nın dizinin seyrini değiştirmesi bekleniyor. 

Gönül Dağı yeni bölümleriyle her cumartesi akşamı saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında seyircisiyle buluşuyor.