Gönül Dağı dizisi ile adından sıkça söz ettiren başarılı oyuncu Sude Zülal Güler, Bozdağ Film'in TRT 1 için hazırladığı yeni proje olan "Ağlayan Gelin" dizisinde yer alacak. Ünlü oyuncu, dizide Yeşil karakterine hayat verecek.

Sude Zülal Güler ne kadar şanslı yine çok iyi bir diziye düştü!

Yeşil karakterinin kim olacağı uzun süre merak konusu olmuş, izleyiciler tarafından heyecanla beklenen gelişmeler sonunda gerçekleşti. Ünlü oyuncu Sude Zülal Güler, Ağlayan Gelin dizisinde Yeşil karakterine hayat verecek.

Sude Zülal Güler'in yeni dizisi, kariyer zıplaması için büyük fırsat  sunuyor!

Gönül Dağı dizisinde sergilediği etkileyici performansıyla dikkatleri üzerine çeken Güler, yeni projesinde de iddialı bir rolle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Gönül Dağı'nın Yeşim'i güzelliğiyle mest etti! Genç oyuncu Sude Zülal Güler  sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirdi!

Ağlayan Gelin dizisi, Bozdağ Film'in kalitesiyle ve TRT1'in güçlü ekranında izleyicilerle buluşacak. Yeni bir gelişme olmazsa ünlü oyuncu Yeşil karakterine hayat verecek. Güler'in Yeşil karakterine katacağı özel dokunuş ve performansıyla, dizi izleyicilere duygusal ve heyecan dolu anlar yaşatacak gibi görünüyor.

Sude Zülal Güler Kimdir? Kaç Yaşında ve Nereli?

Ağlayan Gelin, Türk televizyonlarına yeni bir soluk getirecek ve başarılı kadrosuyla adından sıkça söz ettirecektir.

Ünlü oyuncunun kardeşi İnci Taneleri'ne geliyor! Dizide abisi ile birlikte çalışacak Ünlü oyuncunun kardeşi İnci Taneleri'ne geliyor! Dizide abisi ile birlikte çalışacak

İzleyiciler, Sude Zülal Güler'in Yeşil karakterindeki performansını heyecanla beklerken, dizinin diğer detayları da büyük bir merakla takip edilmeye devam ediyor.