Emanet dizisiyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan ve dünyanın her yerinde hayranları olan Halil İbrahim Ceyhan, sık sık sosyal medyada gündem oluyor. 

Uzun süredir sosyal medya listelerinin en üst sıralarında yer alan Halil İbrahim Ceyhan'a özellikle yurtdışındaki hayranları büyük bir destek veriyor.  Ünlü oyuncunun sosyal medyadaki popülerliğe bir hayli yüksek.

Oyuncunun hem sosyal medyada hem de ekranda gösterdiği başarı, sektörde de takdir ediliyor. Emanet dizisiyle yıldızı parlayan Halil İbrahim Ceyhan, yeni projelerle de izleyicileri heyecanlandırıyor. Kısa bir süre önce Kirli Sepeti dizisinde yer almaya başlayan oyuncunun hayran kitlesi günden düne artıyor.

Türk televizyon sektörünün başarılı ve yakışıklı oyuncularından biri olan Halil İbrahim Ceyhan, son dönemde "Kirli Sepeti" dizisiyle büyük bir beğeni topladı. Ceyhan, hem oyunculuk yeteneği hem de karizmatik görünümüyle izleyicilerin ilgisini çekiyor. Halil İbrahim Ceyhan, sosyal medyada da büyük bir hayran kitlesine sahip. Genç ve yakışıklı oyuncu, hayranlarının desteğini her zaman hissettiğini söylüyor.

Adba Analytics isimli sosyal medyada analitik yapan bir şirket her gün sosyal medyada en çok konuşulan isimleri paylaşmakta.

Son paylaştığı #dünneoldu listesinde ise şimdilerde Kirli Sepeti dizisi ile çok konuşulan Halil İbrahim Ceyhan 4.sırada yerini aldı. 

Halil İbrahim Ceyhan Kimdir?

İstanbul'un renkli ve hareketli sokaklarında büyüyen Halil İbrahim Ceyhan, 1986 yılında doğdu. Halil İbrahim Ceyhan, hem dış görünüşüyle hem de yeteneği ile dikkat çekiyor. 2007 yılında Best Model of Turkey yarışmasına katılan Halil İbrahim Ceyhan, burada elde ettiği başarı ile kariyerine yeni bir yön verdi. Müzik tutkusu ile single çalışmaları yapan Ceyhan, Kaybettim adlı şarkısı ile müzik piyasasına giriş yaptı.

Halil İbrahim Ceyhan, sadece şarkı söylemekle kalmayıp, aynı zamanda şarkı sözü de yazıyor. Serdar Ortaç ve Oğuz Berkay Fidan gibi ünlü isimlere şarkı sözü veren Halil İbrahim Ceyhan, 2019 yılında çıkardığı Kendini Bana Bırak adlı şarkısı ile YouTube'ta 2 milyona yakın izlenme sayısına ulaştı.

Halil İbrahim Ceyhan, müzik kariyerinin yanı sıra, mankenlik ve oyunculuk da yapıyor. 1.80 boyunda ve 76 kilo olan Halil İbrahim Ceyhan, fit ve yakışıklı bir görünüme sahip. İlk oyunculuk deneyimini Hemen Döneriz adlı komedi filminde yaşayan Ceyhan, Burak Satıbol, Ayhan Taş ve Esin Civangil gibi isimlerle de kamera karşısına geçti. En son Emanet adlı dizide rol alan oyuncu şimdilerde Kirli Sepeti adlı dizi ile gündeme damga vuruyor. 

Kirli Sepeti'nde Murat rolünü üstlenen Ceyhan'ın karakteri şu sözlerle ifade ediliyor:

Yargı dizisinden izleyenlerini sevindirecek haber: Finali, ekip ve seyirci birlikte izleyecek Yargı dizisinden izleyenlerini sevindirecek haber: Finali, ekip ve seyirci birlikte izleyecek

Murat işine ve ailesine önem veren düzgün bir adamdır. İşi gereği evde çok zaman geçiremese de kızı Nil’e vakit ayırmaya her zaman özen gösterir. Aynı özeni karısı, Aylin’e karşı göstermez. Kimseye önyargıyla yaklaşmayan adil bir adam olması bir süre sonra Medine’nin söylediği yalan yüzünden Murat’a karşı kendini iyice kötü hissetmesine sebep olacaktır. Murat, Medine’yi bir çalışan olarak küçük görmez, her zaman iyi davranır.