Türk-İş'e bağlı Güvenlik-İş Sendikası 3.Olağan Genel Kurul gerçekleşti. Kurulda Güvenlik-İş Genel Başkanlığına Ömer Çağrıcı seçildi.

Türkiye Kamu-Sen'den eylem: Okul Müdürü Oktugan için eğitimciler cuma günü iş bırakacak Türkiye Kamu-Sen'den eylem: Okul Müdürü Oktugan için eğitimciler cuma günü iş bırakacak

Sendikanın 3. Olağan Genel Kurul Toplantısına, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Sayın Mustafa DESTİCİ, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet ERSOY, TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün ATALAY, MHP Grup Başkanvekili Levent BÜLBÜL, Konya İyi Parti Milletvekili Fahrettin YOKUŞ, TÜRK-İŞ Genel Teşkilatlanma Sekreteri ve Koop İş Genel Başkanı  Eyüp Alemdar, TÜRK-İŞ Genel Eğitim Sekreteri ve Teksif Genel Başkanı Nazmi Irgat, TÜRK-İŞ’ e bağlı sendikaların Genel Başkanları, ve diğer kardeş Sendikalarının Yöneticileri, Unı Global Union’a bağlı Yabancı Heyetten misafirler,Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Yöneticileri, Basın Mensupları,Şube Başkanları, Teşkilat ve Delegeler katıldı.

3. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Genel Başkan Ömer Çağrıcı, sosyal medya hesabından, "3.Olağan Genel Kurulu Sendikamıza, işçi hareketine ve özel güvenlik camiasına, hayırlara vesile olmasını diliyorum.. Biz Birlikte Güçlüyüz..

Güvenlik-İş Sendikası 3. Olağan Genel Kurulunda güven tazeleyerek gerçekleşen seçimi kazandık.
Rabbim birliğimizi daim eylesin.." ifadelerine yerdi.

31 Mart yerel seçimlerle ilgili konuşan Çağrıcı, "Seçim sonuçlarının Ülkemize,Türk Sendikal hareketine, Özel Güvenlik camiasına ve Sendikamıza hayırlı olmasını diler, Tüm delegelerimize bizlere verdikleri destekten ve güvenden dolayı Yönetim Kurulumuz adına teşekkür ederim." dedi.

Editör: TE Bilişim