İstiklal Caddesi bombalı saldırı davasının gerekçeli kararında çarpıcı detaylar! İstiklal Caddesi bombalı saldırı davasının gerekçeli kararında çarpıcı detaylar!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan tahminlere göre yurdun büyük bir kısmı şiddetli yağmurların etkisi altına girecek. 

Bugün başlayacak olan yağışlar, yurdun batı bölgesinde yağmur olarak kendisini gösterirken, iç ve yüksek bölgelerinde kara dönüşecek. Yağışlar haftanın devamında da etkisini gösterecek.

Yüksek kesimlerde kar yağışı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından paylaşılan son tahminlere göre yurdun kuzey, Marmara'nın doğusu, Karadeniz, İç Anadolu’nun doğusu, Doğu Akdeniz’in doğusu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri ile Kütahya, Afyonkarahisar, Eskişehir ve Konya çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu olacağı tahmin edilirken yurdun iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu geçeceği açıklandı.

Genellikle yağmur ve sağanak, Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu ile İç Anadolu’nun doğusunda yer yer karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenen yağışların, Karadeniz kıyıları ile Artvin’in güneyi ve Tokat’ın kuzey kesimlerinde kuvvetli, yükseklerinde yer yer yoğun kar yağışı, Rize, Artvin'in kuzeyi, Trabzon'un batısı ile Giresun'un doğusunda çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olacağı tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

İlginizi çekebilir

Editör: Editör Işçihaber