AB Haberleri

AB haberleri ve güncel AB gelişmeleri, AB ile ilgili tüm video, AB fotoğrafları ve AB haberleri İşçi Haber sitemizde


Dünya

Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, AB'nin, İsrail'e saldırısı nedeniyle İran'a yönelik mevcut yaptırımlara...

Dünya

Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Charles Michel, G7 liderlerinin İran'ın İsrail'e saldırısını kınadığını ve tüm taraflara itidal çağrısı yaptığını bildirdi.

Ekonomi

AB'nin finansman desteği sağladığı projeyle 0-36 ay arasında çocuğu olan ve çocuk bakım sorumlulukları nedeniyle istihdamdan uzaklaşma riski bulunan annelerin,...

Dünya

Avrupa Birliği (AB), Orta Doğu'da ve dünyada büyük yankı uyandıran İran-İsrail savaşı hakkında bir açıklama yaptı.

Dünya

Dışişleri Bakanlığı'ndan, Ermenistan, ABD ve AB arasında 5 Nisan'da Brüksel'de düzenlenecek üçlü toplantı hakkında yazılı açıklama yapıldı.

Dünya

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Kuzey Atlantik Antlaşması Örgütü'nün (NATO) 75'inci yıl dönümü sebebiyle mesaj yayımladı....

Dünya

Avrupa Birliği, düzensiz göçle ve insan kaçakçılığıyla mücadeleyi artırma ve krizlere hazırlığı güçlendirme mesajı verdi.

Dünya

Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Charles Michel, Bosna Hersek ile katılım müzakerelerine başlama kararı alındığını duyurdu.

Dünya

BM Genel Sekreteri Guterres, AB Liderler Zirvesi'nde Gazze ve Ukrayna için önemli mesajlar verdi. Guterres, AB liderlerine, "Gazze'de de Ukrayna'da...

Teknoloji

Fransa Rekabet Kurumu, Google'ı platformda kullanılan içeriklerin ücretlendirilmesine yönelik 2019 Avrupa Birliği (AB) yasası kapsamında para cezasına çarptırdı.

Gündem

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İspanya Dışişleri Bakanı Jose Manuel Albares ile Dışişleri Bakanlığındaki görüşmesinin ardından düzenlenen ortak basın toplantısında konuştu.

Gündem

2023 yılında yaklaşık 101 bin Türk vatandaşı, Avrupa Birliği ülkelerine iltica başvurusunda bulundu.

Reklam Bloğu
//