Abdulkerim Bardakcı Haberleri

Abdulkerim Bardakcı haberleri ve güncel Abdulkerim Bardakcı gelişmeleri, Abdulkerim Bardakcı ile ilgili tüm video, Abdulkerim Bardakcı fotoğrafları ve Abdulkerim Bardakcı haberleri İşçi Haber sitemizde


Spor

Konyaspor'un teknik direktörü İlhan Palut, Abdülkerim Bardakcı hakkında flaş sözler söyledi.

Spor

Fenerbahçe'nin son dakika kadrosuna katmaya çalıştığı anca Abdülkerim Bardakcı'nın teklifi geri çevirdiği transferde ilginç diyaloglar yaşanıyor.

Spor

Abdülkerim Bardakçı Galatasaray ile anlaştı. Futbolcuya Ali Koç, tepki gösterdi.

Spor

Abdülkerim Bardakcı'nın Konyaspor'a veda edip Galatasaray'a transfer olmasının ardından yerine 28 yaşındaki Kahraman Demirtaş'ı aldı.

Spor

Başarılı stoper Abdülkerim Bardakcı'nın Galatasaray'a transfer olmasının ardından neden Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı tercih etmediği belli oldu.

Spor

Fenerbahçe ile bonservis ücretinde anlaşamayan Abdülkerim Bardakcı, Galatasaray için anlaşma sağladı. Kırmızı-Sarılı takım için Bardakcı İstanbul'a gelecek.

Spor

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin uzun süredir peşinde olduğu ancak kadrosuna katamadığı futbol Abdülkerim Bardakcı için son dakika yeni bir gelişme yaşandı.

Spor

Fenerbahçe, Abdülkerim Bardakçı transferi için Konyaspor’la anlaşmaya varmıştı. Ancak oyuncuyla görüşmeler olumlu sonuçlanmadı. Beşiktaş yeniden devreye girdi...

Spor

3.4 milyon Euro ile Fenerbahçe'ye transfer olan Abdülkerim Bardakcı duygularını anlattı.

Spor

Sezon bitiminden bu yana Beşiktaş'ın ısrarla kadrosuna katmak istediği Konyasporlu Abdulkerim Bardakcı transferinde Fenerbahçe mutlu sona ulaştı.

Spor

Konyaspor'un başarılı oyuncusu Abdülkerim Bardakcı için başta Beşiktaş olmak üzere Fenerbahçe, Trabzonspor ve Galatasaray'ın radarında. İşte Bardakcı transferinde son durum...

Spor

Konyaspor'un başarılı stoperi Abdülkerim Bardakcı gelecek sezon için tercihini kimden yana kullanacağını açıkladı. İşte detaylar..

Reklam Bloğu
//