Ali koç Haberleri

ali koç haberleri ve güncel ali koç gelişmeleri, ali koç ile ilgili tüm video, ali koç fotoğrafları ve ali koç haberleri İşçi Haber sitemizde


Spor

Fenerbahçe'de önümüzdeki sezonun transfer çalışmaları başlarken daha önce yapılan stratejik hatalar yapılmayacak.

Spor

Fenerbahçe'de sezon sonu yapılacak olan seçimde tekrar aday olmayı planlayan Ali Koç, yeni yönetim kurulunu oluşturuyor.

Spor

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Süper Kupa ve Ali Koç hakkında flaş sözler söyledi.

Spor

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı ve Fenerbahçe Başkan Adayı Sadettin Saran, gündeme yönelik flaş açıklamalar yaptı.

Spor

Son günlerde istediği sonuçları alamayan Fenerbahçe'de eleştiri okları Ali Koç ve İsmail Kartal'ın üzerinde. İşte detaylar...

Spor

Fenerbahçe'de sezon sonu yapılacak olan seçimli genel kurulda aday olacağı konuşulan Aziz Yıldırım, kulüp üyeleriyle bir araya geldi.

Spor

Fenerbahçe YDK Başkan Adayı Sevil Becan, cumartesi günü yapılacak olan seçimle ilgili merak edilen soruları yanıtladı.

Spor

Fenerbahçe Başkan Adayı Sadettin Saran, Ali Koç'un adaylığı hakkında canlı yayında açıklama yaptı. İşte detaylar...

Spor

Fenerbahçe'de sezon sonu yapılacak olan seçimle ilgili hareketli saatler yaşanmaya başladı. Gözler Ali Koç'un yapacağı adaylık açıklamasında...

Spor

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, sezon sonu yapılacak olan seçimle ilgili konuştu. Adaylığı hakkında açıklama yaptı.

Spor

Fenerbahçe Başkan Adayı Sadettin Saran, kulübün kongre üyeleri ve divan kurulu üyeleriyle bir araya geldi. İlk sözünü verdi.

Spor

Fenerbahçe Yönetimi, hayal kırıklığı yaratan Olympiakos maçı sonrası harekete geçti. Yönetim, acil durum butonuna bastı.

Reklam Bloğu
//