Arda Güler Haberleri

Arda Güler haberleri ve güncel Arda Güler gelişmeleri, Arda Güler ile ilgili tüm video, Arda Güler fotoğrafları ve Arda Güler haberleri İşçi Haber sitemizde


Spor

Real Madrid Teknik Direktörü Ancelotti, milli futbolcu Arda Güler hakkında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor

Mesut Özil, Real Madrid'de forma giyen milli futbolcu Arda Güler hakkında açıklama yaptı. İşte Mesut Özil'in açıklamaları...

Spor

Ancelotti'nin bir türlü süre vermediği Arda Güler için transfer dedikoduları bir türlü son bulmuyor. İşte detaylar...

Spor

Manchester City-Real Madrid maçı öncesi Arda Güler'in de aralarında yer aldığı Real Madridli futbolcuların videosu sosyal medyada viral oldu.

Spor

Milli futbolcu, Real Madrid'in çarşamba günü yapacağı Manchester City maçının kadrosunda yer aldı. İşte detaylar...

Spor

Futbol dünyasının ünlü gazetecilerinden Fabrizio Romano, Arda Güler'in Real Madrid'den ayrılmak istediğine dair çıkan haberler hakkında açıklama yaptı.

Spor

Real Madrid'in Türk futbolcusu Arda Güler'in, forma giyme şansı bulamadığı için ayrılık kararı aldığı ve talebini yönetime bildirdiği iddia edildi.

Spor

Real Madrid'de deplasmanda oynanacak Mallorca maçı öncesi flaş bir Arda Güler gelişmesi yaşandı. İşte detaylar...

Spor

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid, Manchester City ile karşılaşacak. Real Madrid idmanında ise Ancelotti, antrenmanı durdurup Arda ve Modric ile konuştu.

Spor

Real Madrid'de yeterli süre alamayan, Athletic Bilbao karşılaşmasını da kulübede tamamlayan Arda Güler'in mücadele sonrası Ancelotti ile tartıştığı öne sürüldü.

Spor

Arda Güler'in kariyeri için önemli bir karar vermesi gerekecek. Milli takımdaki performansı da gösterdi ki, genç futbolcunun fiziken gelişmesi gerekiyor.

Spor

Sezon başında İspanyol devi Real Madrid'e transfer olan fakat beklediği süreyi bir türlü bulamayan Arda Güler'e başka bir Avrupa devinden...

Reklam Bloğu
//