Asker Haberleri

asker haberleri ve güncel asker gelişmeleri, asker ile ilgili tüm video, asker fotoğrafları ve asker haberleri İşçi Haber sitemizde


Dünya

ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, İsrail veya Gazze'ye asker gönderme planlarının olmadığını açıkladı.

Ekonomi

SGK ve Bağ-Kur'luların aksine askerlik borçlanmasıyla EYT'den yararlanamayan 4C'li asker, polis ve memurlar çözüm istiyor!

Dünya

İsrail ile Filistinli gruplar arasında çatışmaların başladığı 7 Ekim'den bu yana ölen İsrail askerlerinin sayısı 304'e yükseldi.

İşçi Haberleri

Taşeronda çalışan birçok personelin kadroya geçmesinin ardından Türk Silahlı Kuvvetlerinde yıllardır çalışan askerler kadro talebini istiyor.

Dünya

Hindistan'ın Sikkim eyaletinde meydana gelen selde ilk belirlemelere göre 23'ü asker 30 kişi kayboldu.

Gündem

Osmaniye'de uyuşturucu baskını yapılan evdeki şüphelinin ekiplere tabancayla ateş etmesi sonucu bir jandarma personeli şehit oldu. 2 asker de yaralandı.

İşçi Haberleri

SGK ve Bağ-Kur'luların aksine askerlik borçlanmasıyla EYT'den yararlanamayan 4C'li asker, polis ve memurlar eşitlik emeklilik haklarını talep ediyor.

İşçi Haberleri

SGK ve Bağ-Kur'luların aksine askerlik borçlanmasıyla EYT'den yararlanamayan 4C'li asker, polis ve memurlar eşitlik istiyor.

Dünya

Hintli bir bankacı, kredi anlaşmazlığı yaşadığı Uganda askeri tarafından kalaşnikofla vurularak öldürüldü.

Dünya

İsrail'de 20 yaşındaki asker, aşırı sıcaklar nedeniyle tatbikat sırasında hayatını kaybetti.

Dünya

Rus Savunma Bakanı Shoigu, "NATO, Doğu Avrupa'da 360,000 asker topladı. Polonya, Batı Ukayna'yı işgal etmeye hazırlanıyor." açıklamasında bulundu.

Gündem

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensuplarının taciz ateşi sonucu 5 askerimiz şehit oldu,

Reklam Bloğu
//