Asker Haberleri

asker haberleri ve güncel asker gelişmeleri, asker ile ilgili tüm video, asker fotoğrafları ve asker haberleri İşçi Haber sitemizde


Gündem

Milli Savunma Bakanlığı, yıldırım düşmesi sonucu yaralanan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ata Göçmen'in şehit olduğunu açıkladı.

Gündem

Pençe-Kilit bölgesinde mevziye yıldırım düşmesi sonucu bir asker şehit oldu.

Gündem

Şırnak'ta askeri aracın devrilmesi sonucunda 1 asker şehit oldu, 1'i ağır 3 asker ise yaralandı.

Dünya

Kenya'da meydana gelen helikopter kazasında Genelkurmay Başkanı Francis Ogolla ve 10 askeri personelin hayatını kaybettiği duyuruldu.

Gündem

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Sözleşmeli Er Abdulkadir Akıncı'nın şehit olduğunu duyurdu.

Dünya

Pakistan'da konvoyun geçişi esnasında yol kenarına yerleştirilen patlayıcının infilak etmesi sonucu 2 asker yaşamını yitirdi, 15 asker yaralandı.

Gündem

MSB, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde saldırı girişiminde bir askerin şehit olduğunu, 4 askerin yaralandığını açıkladı.

Dünya

İsrail ordusu, bünyesindeki 30 bin askerin 7 Ekim 2023'ten bu yana psikolojik danışmanlık almak için çağrı merkezleriyle irtibata geçtiğini belirtti.

Dünya

Ukrayna Devlet Başkanı Volodymyr Zelensky, “Ukrayna 2024 Yılı” forumunda yaptığı konuşmada, Rusya’nın 10 yıllık saldırganlığında yaklaşık 31 bin Ukraynalı askerin...

Magazin

Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven sosyal medyada yaptığı paylaşımla askere gideceğini duyurdu.

Gündem

Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki üs bölgesinde teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan 6 asker için Şırnak'ta tören düzenlendi.

Dünya

Nijer'de askerlerin yönetime el koymasından bu yana Fransa ile gerilimin her geçen gün arttığı Nijer'deki Fransız askerleri ülkeden çekildi

Reklam Bloğu
//