ASM Grup Elemanları Haberleri

ASM Grup Elemanları haberleri ve güncel ASM Grup Elemanları gelişmeleri, ASM Grup Elemanları ile ilgili tüm video, ASM Grup Elemanları fotoğrafları ve ASM Grup Elemanları haberleri İşçi Haber sitemizde


İşçi Haberleri

Devlet kurumlarına bağlı, aile sağlık merkezlerinde istihdam ettirilen ASM Grup Elemanları (Acil tıp teknisyeni, tıbbi sekreter, ebe hemşire ve temizlik...

İşçi Haberleri

Genç Sağlık Sendikası Asm Grup Elemanları Komisyonu Başkanı Büşra Şahiner, 14 Mart Tıp Bayramı'nı buruk kutlayarak mücadeleye devam edeceklerini söyledi.

SAĞLIK

Genç Sağlık Sendikası ASM Grup Elemanları Komisyonu Başkanı Büşra Şahiner, "ASM Grup Elemanları kendisine uygun görülen bu sıfatı kabul etmiyor...

İşçi Haberleri

Genç Sağlık Sendikası Asm Grup Elemanları Komisyonu Başkanı Büşra Şahiner'den 14 Mart için kadro çağrısında bulundu.

SAĞLIK

Mevcut çalışma şartlarında haksızlığa uğradıklarını belirterek bir düzenleme yapılmasını isteyen ASM Grup Elemanları torba yasadan yararlanabilecek mi?

SAĞLIK

Genç Sağlık Sendikası Asm Grup Elemanları Komisyonu Başkanı Büşra Şahiner, İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Taner Demirer'i makamında ziyaret etti.

SAĞLIK

Genç Sağlık Sendikası ASM Grup Elemanları Komisyon Başkanı Büşra Şahiner, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a mektup yazdı.

İşçi Haberleri

Aile sağlığı merkezlerinde, taşeron olarak görev yapan sağlık çalışanları yetkililere kadro talebinde bulunuyor.

İşçi Haberleri

Genç Sağlık Sendikası, sağlık çalışanlarının iş koşullarının iyileştirilmesi yönünde Ankara'da gerekli adımları attı.

İşçi Haberleri

Genç Sağlık Sendikası Asm Grup Elemanları Komisyonu Başkanı Büşra Şahiner, sağlıkta şiddet durumlarında 45 gün zorunlu kamu hizmeti talep etti.

SAĞLIK

Mevcut çalışma şartlarında haksızlığa uğradıklarını belirterek bir düzenleme yapılmasını isteyen ASM Grup Elemanları kadroya alınmayı bekliyor.

İşçi Haberleri

Belediye şirket işçileri ve kamuda çalışan taşeron işçiler seslerini duyurmak ve taleplerini yinelemek için Ankara'da bir araya gelecek!

Reklam Bloğu
//