Atatürk Haberleri

atatürk haberleri ve güncel atatürk gelişmeleri, atatürk ile ilgili tüm video, atatürk fotoğrafları ve atatürk haberleri İşçi Haber sitemizde


Kültür-sanat

Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatını konu alan "Atatürk" filmi sinema dünyasında rekor kırıyor.

Magazin

Duman grubunun solisti ünlü rock sanatçısı Kaan Tangöze'nin 29 Ekim'deki Atatürk sözleri güne damga vurdu.

Gündem

Atatürk, tükenmiş bir milleti Millî Mücadele ateşiyle ayağa kaldırıp Anadolu'nun vatan olmasını sağlayarak bugün 100 yaşına giren Türkiye Cumhuriyeti'ni kurdu.

Gündem

Kayseri'nin İncesu ilçesinde Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafını yakan, hakaretler savurarak video kaydına alan 3 liseli genç gözaltına alındı.

Kültür-sanat

Folkart Galery tarafından Cumhuriyet'in 100. yılı için hazırlanan ve Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün özel eşyalarını içeren "Karanlıkta Akan...

Magazin

Aras Bulut İynemli'nin başrolünü üstlendiği Atatürk filmi gündeme damga vururken ünlü oyuncunun o pozunu görenler İynemli'yi eleştiri yağmuruna tuttu.

Kültür-sanat

Mustafa Kemal Atatürk'ün annesinin hayatını anlatan film "Zübeyde, Analar ve Oğullar" bugün itibarıyla vizyona girdi.

Kültür-sanat

Kanun sanatının usta ismi ve şef Tahir Aydoğdu İstanbul ve Ankara'da Cumhuriyet'in 100. Yılı konseri verecek.

Gündem

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin ve e-ticaretin öncü markası Teknosa, Cumhuriyet’in 100. yılını, yapay zekâ teknolojisiyle elde ettiği Atatürk’ün sesinden sözleriyle kutluyor.

Gündem

İstanbul'daki bir lisede Atatürk'ün fotoğrafına uygunsuz hareketler yapan A.E.S isimli 17 yaşındaki çocuk tutuklandı.

Gündem

Atatürk ve silah arkadaşlarının büyük kahramanlıklarla kazanılan,26 Ağsustos'ta başlayıp 30 Ağustos'ta son bulan destanın perde arkası..

Gündem

Bir sokak röportajcısına verdiği cevaplarda Atatürk sorularına cevap veren adam vatandaşlar tarafından yoğun tepki gördü.

Reklam Bloğu
//