ATAUZDER Haberleri

ATAUZDER haberleri ve güncel ATAUZDER gelişmeleri, ATAUZDER ile ilgili tüm video, ATAUZDER fotoğrafları ve ATAUZDER haberleri İşçi Haber sitemizde


Genel

Atanamayan Uzmanlar Derneği (ATAUZDER) ve Türkiye Emekli Uzman Çavuşlar Derneği (TEMUD) tek çatı altında birleşme kararı aldı.

Genel

Atanamayan Uzmanlar Derneği (ATAUZDER) ve Türkiye Emekli Uzman Çavuşlar Derneği (TEMUD) seçimlere birlikte katılma kararı aldı.

İşçi Haberleri

ATAUZDER Başkanı Mustafa Gündeşli, atanamayan uzman çavuşların mağduriyetlerini anlattı.

Genel

Atanamayan Uzmanlar Derneği (ATAUZDER), Türk Silahlı Kuvvetlerinde görev yapmış ve atanma haklarını kullanamayan eski uzman çavuşların sorunlarına çözüm aramaya devam...

Genel

Atanamayan Uzmanlar Derneği (ATAUZDER), Türk Silahlı Kuvvetlerinde görev yapmış ve atanma haklarını kullanamayan eski uzman çavuşların sorunlarına çözüm Meclis görüşmelerine...

Genel

Atanamayan Uzmanlar Derneği (ATAUZDER), görevde olan uzman çavuşların yaşadıkları haksızlıkları ve eski uzman çavuşların sıkıntılarını dile getirdi.

Genel

Atanamayan Uzmanlar Derneği (ATAUZDER) Genel Başkanı Mustafa Gündeşli ve yönetim üyeleri Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'a ziyarette bulundu.

Memur Haberleri

Atanamayan Uzmanlar Derneği (ATAUZDER) Genel Başkanı Mustafa Gündeşli, AK Partili Mehmet Ali Çelebi'ye ziyarette bulundu.

İşçi Haberleri

Eski uzman çavuşlar, sorunlara dikkat çekmek, haklarına sahip çıkmak ve bir an önce yeni görevlerine atanmak amacıyla seslerini duyurmaya çalışıyorlar.

Memur Haberleri

Atanamayan Uzmanlar Derneği (ATAUZDER), Başkanları Mustafa Gündeşli, atama bekleyen uzman çavuşlar için açıklamada bulundu.

Genel

Atanamayan Uzmanlar Derneği (ATAUZDER), uzman çavuşluktan ayrılanlar için kanunlar hükmünde kararname ile açıktan atama istiyor.

Genel

Atanamayan Uzmanlar Derneği (ATAUZDER) Genel Başkanı Mustafa Gündeşli yetkililere atama çağrısında bulundu.

Reklam Bloğu
//