Avrupa Haberleri

avrupa haberleri ve güncel avrupa gelişmeleri, avrupa ile ilgili tüm video, avrupa fotoğrafları ve avrupa haberleri İşçi Haber sitemizde


Ekonomi

İsviçreli Credit Suisse ve UBS'nin Raporuna göre, Avrupa’da servet dağılımında görülen adaletsizliğin en yüksek olduğu ülkelerin başında Türkiye geliyor. En...

Ekonomi

Çin merkezli ekonomi platformu Hurun Report'un 'Küresel Zenginler Listesi' verilerine göre İstanbul ilk kez Avrupa'da ilk 5'e girdi.

Gündem

Dışişleri Bakanlığından, PKK terör örgütü destekçilerinin Türkiye'nin Hannover Başkonsolosluğuna yönelik saldırısıyla ilgili açıklama geldi.

Ekonomi

Küresel piyasalar, merkez bankaları haftasını rekorlarla tamamlarken, gelecek hafta ABD'de büyüme verileri başta olmak üzere yoğun veri gündemi radarda olacak.

Dünya

Galler İşçi Partisi Lideri Vaughan Gething dün gerçekleştirilen seçimlerde ülkenin yeni bölgesel başbakanı olurken Avrupa'nın da ilk siyahi başbakanı oldu.

Spor

Türkiye, CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde 4 yıl sonra finale takım çıkartamadı. An itibariyle voleybolun zirvesinde temsilcimiz kalmadı.

Spor

Avrupa futbolunda ulusal ve uluslararası arenada mücadele eden 8 takım, 2023-24 sezonunu 3 ve üstü kupayla kapatma iddiasını sürdürüyor.

Dünya

Kalyon Holding, 2023 yılının Haziran ayında Romanya’nın Tuzla-Podişor Doğal Gaz Boru Hattı ihalesini Avrupalı rakiplerini geride bırakarak kazanmıştı. Projede çalışmalar...

Gündem

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bazı Avrupa ülkeleriyle ABD'de de aile ataşeliği açmayı planladıklarını belirtti.

Spor

Peristeri'ye yenilen Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Ufuk Sarıca, "Son saniyeye kadar kazanabileceğimiz bir maçtı ama oyun aklımız kazanmamızı engelledi" dedi.

İstanbul

İstanbul Havalimanı, 26 Şubat-3 Mart tarihlerinde günlük ortalama 1321 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanı olarak kayıtlara geçti.

Spor

Milli halterci Harun Algül, Bulgaristan'da gerçekleştirilecek Avrupa Şampiyonası'ndan altın madalyayla dönmek için çalışıyor.

Reklam Bloğu
//