Azerbaycan Haberleri

azerbaycan haberleri ve güncel azerbaycan gelişmeleri, azerbaycan ile ilgili tüm video, azerbaycan fotoğrafları ve azerbaycan haberleri İşçi Haber sitemizde


Dünya

Konuya ilişkin bilgi, Azerbaycan Cumhurbaşkanlığının internet sitesinde yer aldı. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, "Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Azerbaycan Cumhuriyeti Hükümeti...

Dünya

Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki 'barış' müzakerelerinin Kazakistan'da yapılacağı duyuruldu.

Dünya

Ermenistan, 1. Karabağ Savaşı'nda işgal ettiği 4 köyün Azerbaycan'a iadesini kabul etti.

Gündem

Türkiye ile Azerbaycan arasında "Tarımsal Araştırma ve Geliştirme Alanında İşbirliği Niyet Beyanı" imzalandı.

Dünya

Rusya ve Azerbaycan liderlerinin ortak aldığı karar neticesinde Rus Barış Gücü birlikleri görev süreleri dolmadan Karabağ'dan çekilecek.

Politika

KKTC Başbakanı Ünal Üstel, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile ortak basın toplantısı gerçekleştirdi. Üstel, "Artık bir milletin 3 devleti var....

Dünya

Türkmenistan gazının Azerbaycan üzerinden Türkiye'ye ulaştırılması ve buradan Avrupa'ya taşınması konusunda çalışmalar hız kazandı.

Dünya

Azerbaycan'ın Hocalı bölgesinde katliam kurbanlarına ait olduğu düşünülen toplu mezarda insan kalıntılarının sayısı 18'e ulaştı.

Dünya

Ermeni kuvvetlerin 32 yıl önce Dağlık Karabağ bölgesindeki Hocalı kasabasında yaptığı katliamın acısı dinmiyor.

Gündem

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı doğum günü dolayısıyla tebrik etti.

Gündem

Kurtulmuş, Asya Parlamenter Asamblesi (APA) 14. Genel Kurulu'na katılmak üzere gittiği Azerbaycan'dan dönüşünde uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bilim, teknoloji

KAAN ilk uçuşunu gerçekleştirdi. Türkiye'nin milli muharip uçağı, farklı ülkelerin dikkatini üzerine çekti. KAAN'ın ilk uçuşu, dünya basınında gündem oldu.

Reklam Bloğu
//