Baraj Haberleri

baraj haberleri ve güncel baraj gelişmeleri, baraj ile ilgili tüm video, baraj fotoğrafları ve baraj haberleri İşçi Haber sitemizde


İstanbul

Son aylarda Marmara bölgesinde etkisini gösteren yağışlarla birlikte baraj doluluk oranı İstanbul'da arttı.

Genel

İstanbul'un barajlarındaki doluluk oranı son yağışlarla beraber yüzde 80'e yükseldi. Son 9 yılın doluluk oranlarını ise sizler için sıraladık...

Genel

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Yakın zamandaki yağışlardan bu yaptığımız baraj dolayısıyla Cibuti şehrinin korunduğunu öğrendim." dedi.

Gündem

Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'da 1 milyar 112 milyon 968 bin metreküp depolama hacmine sahip 14 barajın doluluk oranı yüzde 36...

Dünya

Ukrayna'nın Herson bölgesinde yer alan ancak Rusların kontrol ettiği Kakhovka Hidroelektrik Santrali (HES) bombalanarak yıkıldı.

Dünya

Hindistan'da bir hükümet yetkilisi, özçekim yaparken suya düşürdüğü telefonunu kurtarmak için barajı boşalttırdı.

Ekonomi

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Pamukluk Barajı'nın milli ekonomiye katkısının 500 milyon lira olacağını belirtti.

Genel

Türkiye'nin tüm bölgelerinde aşırı kuraklık yaşandığı görüldü. Bursa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşları su tasarrufu konusunda uyardı.

Yerel

Malatya'da, Atabey İskelesi'nde yolcu indiren otobüs şoförünün kontrolünden çıkan halk otobüsü, Karakaya Baraj Gölü'ne devrildi.

Genel

22 Kasım 2022 tarihinde su tutulmaya başlayan Yusufeli Barajı'nda depolanan su miktarı gün geçtikçe artmaya devam ediyor.

Gündem

Serinlemek için Alibeyköy Barajı'na giden iki çocuktan biri, boğulan arkadaşını kıyıya götürüp kurtardıktan sonra suda kaybolarak hayatını kaybetti.

Gündem

Sivas Ulaş'da balık tutarken suya düşürdüğü oltasını almak için baraja giren öğretmen boğularak can verdi.

Reklam Bloğu
//