BAŞAKŞEHİR Haberleri

BAŞAKŞEHİR haberleri ve güncel BAŞAKŞEHİR gelişmeleri, BAŞAKŞEHİR ile ilgili tüm video, BAŞAKŞEHİR fotoğrafları ve BAŞAKŞEHİR haberleri İşçi Haber sitemizde


Spor

Atakaş Hatayspor, Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında yarın Mersin'de RAMS Başakşehir ile karşılaşacak.

Spor

Trendyol Süper Lig'in 33. hafta mücadelesinde RAMS Başakşehir, sahasında Çaykur Rizespor'u 2-0 mağlup etti.

Spor

Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Kayserispor'u çalıştırdığı dönemde sözleşmesini uygunsuz feshettiği gerekçesiyle mahkemeye verilmişti.

Spor

Başakşehir geriye düştüğü maçta Pendikspor'u deplasmanda 3-2 mağlup ederek 4. sıra yarışında iddiasını sürdürdü.

Gündem

Başakşehir'deki kuyumcuya giren silahlı ve maskeli 4 şüpheli, yaklaşık 3 milyon lira değerindeki altınları alarak kaçtı.

Spor

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Başakşehir'e konuk olan Beşiktaş, 1-0 önde götürdüğü mücadelede uzatmada yediği golle 1 puana razı oldu.

Spor

Beşiktaş’ta sakatlığı bulunan Onur, Masuaku, Rebic, Başakşehir maçında forma giyemeyecek. İşte detaylar...

Spor

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Başakşehir'e konuk olacak Beşiktaş'ta Fernando Santos'tan futbolculara uyarı geldi.

Dünya

Türkiye'de de forma giyen Brezilyalı futbolcu İtalya'da cinsel saldırıdan aldığı 9 yıl hapis cezasının ardından ülkesinde tutuklandı. Robinho'nun cezasını Brezilya'da...

Spor

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında MKE Ankaragücü, RAMS Başakşehir'i 2-1 mağlup etti. Ankaragücü bu 3 puanla bir nebze de olsa...

Genel

Başakşehir'de bir İETT otobüs şoförü, trafikte baba ve oğluyla tartıştı. Tartışmada şoför, baba ve oğlunun bıçaklı saldırısına uğradı.

Spor

Süper Lig'in 29. haftasında Başakşehir sahasında Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Turuncu-lacivertliler uzatma dakikalarında bulduğu golle 1-0 kazandı.

Reklam Bloğu
//