Danimarka Haberleri

danimarka haberleri ve güncel danimarka gelişmeleri, danimarka ile ilgili tüm video, danimarka fotoğrafları ve danimarka haberleri İşçi Haber sitemizde


Dünya

Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da artık borsaya ev sahipliği yapmayan kentin ikonik binalarından Børsen'de yangın çıktı.

Dünya

Danimarka Dışişleri Bakanı Lars Lokke Rasmussen, İran'ın İsrail'e yönelik saldırısını şiddetle kınadıklarını belirtti.

Gündem

Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da 28 restoran, İsrail'in Gazze'ye saldırılarından dolayı Coca Cola ürünlerinin satışını durdurdu.

Dünya

Danimarka, Gazze'de devam eden saldırılarının siviller üzerindeki "yıkıcı sonuçları" sebebiyle İsrail'e askeri ihracatta "çok kısıtlayıcı bir yaklaşım" uygulayacağını duyurdu.

Dünya

Danimarka Başbakanı Mette Frederiksen'in tavuk ve sebzeleri aynı doğrama tahtası üzerinde doğradığı anlara ilişkin fotoğrafı ülkede gündem oldu.

Dünya

İsveç Göç Mahkemesi, Kur'an-ı Kerim yakma provokasyonları gerçekleştiren Iraklı Salwan Momika'nın sınır dışı edilmesi kararını onadı.

Spor

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 6. ve son hafta maçında yarın deplasmanda Danimarka'nın Kopenhag ekibiyle karşı karşıya gelecek.

Spor

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu ilk maçında Fenerbahçe Danimarka'nın Nordsjaelland ekibini evinde ağırlayacak.

Gündem

Koronanın yeni varyantı BA.2.86 yayılıyor! İsrail ve Danimarka'dan sonra İngiltere'de de görüldü. İşte haberin detayları.

Dünya

Danimarka'da bugün yine Kur'an-ı Kerim yakıldı. Alçak eylemi gerçekleştiren zavallılar, mekan olarak Türkiye'nin Kopenhag Büyükelçiliği önünü seçti.

Dünya

Türkiye, bugün Danimarka'da Kur'an-ı Kerim'e yapılan saldırıyla ilgili harekete geçerek büyükelçiyi Dışişleri Bakanlığı'na çağırdı. Bakanlıktan konuyla ilgili bir açıklama yapıldı.

Siyaset

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, sınırın sıfır noktasından yaptığı açıklamalarda, Danimarka'da Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağına yönelik saldırıların büyük bir...

Reklam Bloğu
//