Doğalgaz Haberleri

doğalgaz haberleri ve güncel doğalgaz gelişmeleri, doğalgaz ile ilgili tüm video, doğalgaz fotoğrafları ve doğalgaz haberleri İşçi Haber sitemizde


Genel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan indirim müjdesini vatandaşlara duyurdu.

Ekonomi

İstanbul'da doğal gaz fiyatlarına indirim yapıldı. Ortalama 1000 TL ödeyen bir abonenin, indirimle birlikte, yeni faturası 879 TL düzeyine inecek.

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Mardin Derik Ovası Sulaması", "Midyat-Nusaybin Yolu", "Ömerli ve Dargeçit Doğalgaz Verme" ile ilgili açıklama yaptı.

Ekonomi

BOTAŞ, doğalgaz için ekim tarifesini yayımladı. İşte ekim doğalgaz fiyatları...

Ekonomi

Geçtiğimiz günlerde doğalgaza yüksek oranda zam gelmesi tepkilere neden olmuştu. Bakan Mehmet Muş, konuya ilişkin açıklama yaptı.

İşçi Haberleri

Aksa Doğalgaz Dağıtım işçileri mağdur... Mobbinge maruz kalan işçiler tehdit ediliyor.

Gündem

- "Amerika eğer üzerine düşen görevi terörle mücadelede yerine getirmiyorsa biz ne yapacağız? Başımızın çaresine bakacağız.

Ekonomi

Sanayide son bir yılda doğal gaz fiyatlarındaki artışın yüzde 680’e dayandığını belirten TÜGİAD Genel Başkanı ve DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı...

Genel

- Olay güvenlik kamerasınca kaydedildi GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜSÜ İLE DETAY EKLENDİ

Gündem

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, CNN TÜRK'te Hakan Çelik'in sorularını cevapladı. Doğalgaz pazarı için Türkiye'nin önemini vurguladı.

Genel
Ekonomi

Vatandaşların cebini yakan doğalgaz faturalarına yardım geldi. Doğalgaz yardımı nasıl alınır ? Doğalgaz yardımı nerden alınır ? İşte haberin detayları...

Reklam Bloğu
//