Dolandırıcılık Haberleri

dolandırıcılık haberleri ve güncel dolandırıcılık gelişmeleri, dolandırıcılık ile ilgili tüm video, dolandırıcılık fotoğrafları ve dolandırıcılık haberleri İşçi Haber sitemizde


Gündem

Şanlıurfa merkezli 7 ilde düzenlenen telefon dolandırıcılığına yönelik operasyonda 21 şüpheli gözaltına alındı.

Gündem

13 ilde bilişim sistemlerini kullanarak nitelikli dolandırıcılık suçunu işleyen şahıslara yönelik düzenlenen “Sibergöz-35” operasyonlarında 48 şüpheli yakalandı.

İstanbul

İstanbul'da düzenlenen operasyonlar sonucu, "dolandırıcılık", "cinayet", "cinsel istismar", "yaralama", "hırsızlık" ve "yağma" gibi suçlardan aranan 215 şüpheli gözaltına alındı.

Mersin

Mersin'de "sazan sarmalı" yöntemiyle dolandırıcılık yaptıkları öne sürülerek gözaltına alınan 36 şüpheliden 20'si tutuklandı.

Gündem

7 ilde düzenlenen operasyonda, sosyal medyadan "evde paketleme işiyle para kazanma" vaadiyle dolandırıcılık yaptıkları iddia edilen 15 şüpheli gözaltına alındı.

Gündem

Sosyal medyada para kazandırma vaadiyle 18 ilde 23 kişiyi 6 milyon lira dolandırdığı tespit edilen 8 şahıs, düzenlenen operasyonlarla yakalandı.

İstanbul

İstanbul'da kolay para kazanmayı vaat ederek dolandırıcılık yapan 9 şüpheliden 8'i tutuklandı.

Gündem

"Gizli fon" adlı dolandırıcılık davası dosyasına, sanıklar Seçil Erzan, Nazlı Can, Ali ve Atilla Yörük'ün telefon incelemesine ilişkin bilirkişi raporu...

Genel

Trabzon merkezli 4 ilde düzenlenen dolandırıcılık operasyonunda gözaltına alınan 15 kişiden 10'u tutuklandı.

Dünya

ABD'de bir şahıs, eski ABD Başkanı Donald Trump'ın "dolandırıcılık" davasının yasal masraflarının karşılanması için bağış kampanyası başlattı.

Ankara

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tefecilik ve dolandırıcılık yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 8 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

Gündem

Mersin'de banka hesabına 500 bin bira gelen bir kişi, polise başvurdu. Olayı araştıran polis, şahsın kartının dolandırıcılık amacıyla kullanıldığını belirledi.

Reklam Bloğu
//