Dursun Özbek Haberleri

Dursun Özbek haberleri ve güncel Dursun Özbek gelişmeleri, Dursun Özbek ile ilgili tüm video, Dursun Özbek fotoğrafları ve Dursun Özbek haberleri İşçi Haber sitemizde


Spor

Süper Kupa maçında sahadan çekilen Fenerbahçe'nin alacağı cezalar belli oldu. İşte Fenerbahçe'nin PFDK'ya sevk edileceği nedenler...

Spor

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Süper Kupa maçının ardından ''Önümüzdeki günler daha da gerginleşecek. Bu gerginliği gidermemiz lazım.'' dedi.

Spor

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe ile oynanacak karşılaşma için Şanlıurfa'ya geldi. Özbek burada eşi, gelini ve torunlarıyla Göbeklitepe'yi ziyaret etti.

Spor

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe ile 7 Nisan'da Şanlıurfa'da oynanacak olan Süper Kupa maçı hakkında açıklamalarda bulundu.

Spor

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç hakkında suç duyurusunda bulunacak.

Spor

Türk futbolunun iki çınarı Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki kriz katlanarak devam ediyor. Galatasaray'dan yeni paylaşım geldi.

Spor

Ali Koç’un Erden Timur’u tehdit ettiğini söyleyen Dursun Özbek, “Cumhuriyet savcılarını göreve çağırıyorum. Bu tehdit cezasız kalmamalı” dedi.

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu, 27 Mart tarihli Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu sevklerini açıkladı. Kulüp başkanlarının da listede yer alması dikkat çekti.

Spor

Dursun Özbek “Sevgi iklimini kendi camiasında sağlamış olan bir kulüp olarak Türk sporunda da sevgi iklimini getirmek için elimizden geleni...

Spor

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, futbol takımının şampiyon olacağını söyledi. Spor camiasına itidal çağrısı yaptı.

Spor

Trabzonspor - Fenerbahçe maçı bitiminde yaşanan olaylar Türk futbol tarihine kara leke olarak geçti. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek yaşananları değerlendirdiği...

Spor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, "Ortak dostumuz aracılığıyla görüşme talebinde bulundu" iddiasına Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten yanıt geldi.

Reklam Bloğu
//