Emekli ikramiyesi Haberleri

emekli ikramiyesi haberleri ve güncel emekli ikramiyesi gelişmeleri, emekli ikramiyesi ile ilgili tüm video, emekli ikramiyesi fotoğrafları ve emekli ikramiyesi haberleri İşçi Haber sitemizde


Gündem

Emekli ikramiyelerinin 3 bin liraya çıkarılmasına yönelik düzenlemenin Meclis'ten geçmesi ile 'Zamlı ikramiyeler ne zaman ödenecek?' sorusuna yanıt aranıyor.

Ekonomi

TÜED Genel Başkanı Kazım Ergün, emekliye bayram ikramiyesinin yetersiz olduğunu belirterek, gerçekçi kriterlere göre yeniden güncellenmesini istedi.

Ekonomi

Ekonomist Turgay Bozoğlu, emekli ikramiyesi için aldığı duyumu paylaşarak, "3 bin TL gibi bir rakam duydum ben" dedi.

Ekonomi

Enflasyondaki yükselişle birlikte artan hayat pahalılığı son olarak 2 bin lira olarak yatan emekli ikramiyesinde beklentileri çok yukarılara çıktı.

Ekonomi

7 bin 500 TL alan emekliler, maaşlarıyla ilgili sıkıntılarının bir an önce çözülmesini bekliyor. Seçimlerin üzerinden 4 ay geçmesine karşın...

Ekonomi

CHP'li Ömer Fethi Gürer, emeklilerin sorunun Meclis'e taşıdı. Gürer, emekli ikramiyesinin asgari ücret kadar olması gerektiğine değindi.

Gündem

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, bayram ikramiyelerine zam yapılıp yapılmayacağına dair önemli açıklama yaptı.

Ekonomi

Emekli ikramiyesine zam yapılmayacak! Salı günü Kabine Toplantısı'ndan olası bir zam kararı çıkmadı. Emeklilerin zam umudu suya düştü.

Ekonomi

Dün öğle saatlerinde Kabine Kurulu toplantısı gerçekleşti. Toplantının gündeminden biri emekli ikramiyesinin ne kadar olacağıydı. Emekli bayram ikramiyesi zamlandı mı?...

Siyaset

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, asgari ücret ve emekli ikramiyesi konularının her zaman MYK'nın gündeminde olduğunu söyledi.

Reklam Bloğu
//