Fenerbahçe Haberleri

fenerbahçe haberleri ve güncel fenerbahçe gelişmeleri, fenerbahçe ile ilgili tüm video, fenerbahçe fotoğrafları ve fenerbahçe haberleri İşçi Haber sitemizde


Spor

Fenerbahçe'de Haziran ayında yapılacak olan seçimde aday olduğunu açıklayan Aziz Yıldırım, önemli açıklamalarda bulundu.

Spor

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Osman Sungur, "Arda oynadıkça Fenerbahçe kazanıyor. Arda seviniyor, Fenerbahçe seviniyor, biz ise kederleniyoruz" dedi.

Spor

Galatasaray 2. Başkanı Metin Öztürk, Fenerbahçe ile oynayacakları derbiye atanan hakem Arda Kardeşler'i sert sözlerle eleştirdi.

Spor

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesinde kart sayıları dikkat çekiyor.

Spor

Fenerbahçe'de sezon sonu yapılacak olan seçimden Ali Koç lehine çekilen Sadettin Saran, hakkında çıkan iddialarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Spor

Hollanda Eredivisie Ligi ekiplerinden Heerenveen, teknik dierktörlük görevine Robin van Persie'nin getirildiğini duyurdu.

Spor

2011-2012 sezonunda Lazio'dan Galatasaray'a transfer olan Fernando Muslera, bugüne kadar 30 defa Fenerbahçe derbisine çıktı.

Spor

Trendyol Süper Lig'de en centilmen takımlar lider Galatasaray ve 3. sırada olan Trabzonspor olarak belirlendi.

Spor

Fenerbahçe'de ayrılık planları yapan bazı futbolcuların Mourinho adının gündeme gelmesinin ardından yeni sezonu bekleme kararı aldıkları öğrenildi.

Spor

İş insanı Acun Ilıcalı, Ali Koç'un yeni dönemdeki yönetim kurulunda olmayı kabul etti ve ekibe dahil oldu. İşte detaylar...

Spor

Önümüzdeki sezon İsmail Kartal ile yola devam etmeyecek olan Fenerbahçe'de Milan Teknik Direktörü Stefano Pioli'nin adı gündeme geldi.

Spor

Gazeteci Lübe Ayar'ın Aziz Yıldırım'ın yaptığı basın toplantısı sonrası yaptığı paylaşıma Fenerbahçelilerden büyük tepki geldi.

Reklam Bloğu
//