Filistinli Haberleri

Filistinli haberleri ve güncel Filistinli gelişmeleri, Filistinli ile ilgili tüm video, Filistinli fotoğrafları ve Filistinli haberleri İşçi Haber sitemizde


Dünya

İsrail ordusu, şafak vakti işgal altındaki Batı Şeria'nın bazı kent ve beldelerine baskın düzenleyerek çok sayıda Filistinliyi gözaltına aldı.

Dünya

İsrail ordusu 27 Ekim 2023'te Gazze Şeridi'ne başlattığı karadan işgal sürecinde alıkoyduğu 150 Filistinliyi serbest bıraktı.

Dünya

İsrail güçlerinin, işgal altındaki Batı Şeria'nın Cenin kentinde 1 çocuğu öldürdüğü, biri ağır 2 Filistinliyi yaraladığı bildirildi.

Dünya

İsrail ordusu, Gazze Şeridi'ndeki Şifa Hastanesi'ne düzenlediği baskında şu ana kadar yaklaşık 200 Filistinlinin öldürüldüğünü açıkladı.

Dünya

İsrail ordusunun, halkı aç ve susuz bırakarak insani felakete yol açtığı Gazze Şeridi'nde bir insani yardım dağıtım deposunu vurduğu, saldırıda...

Dünya

Filistin Esirler Cemiyeti, Remle Hapishanesinde tutuklu kanser hastası Filistinli genç Rıfai'nin Assaf Hahoref Hastanesine nakledilmesinin ardından yaşamını yitirdiğini açıkladı.

Dünya

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus kentinde yerinden edilmiş yüzlerce Filistinlinin yaşadığı bir okulu hedef alması sonucu çok sayıda...

Dünya

Hamas ile İsrail arasında varılan esir takası mutabakatı kapsamında İsrail hapishanelerinden Filistinli 30'u kadın, 3'ü çocuk 33 esir salıverildi.

Dünya

İsrail ile Hamas arasında sabah saat 08.00'de başlayan ateşkeste rehine takası süreci başladı. Hamas'ın 13 İsrailli esiri serbest bırakmasının ardından...

Dünya

Türkiye'de eğitim gören Filistinli öğrencilerin öğrenim ücretlerinin devlet tarafından karşılanmasına yönelik karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Dünya

İsrail güçleri, işgal altındaki Doğu Kudüs ve Batı Şeria'da Hamas yetkililerinin de olduğu 70 Filistinliyi gözaltına aldı.

Dünya

İsrail cezaevlerinde bulunan 1000 Filistinli tutuklunun süresiz açlık grevine başladığı duyuruldu.

Reklam Bloğu
//