Finans Haberleri

finans haberleri ve güncel finans gelişmeleri, finans ile ilgili tüm video, finans fotoğrafları ve finans haberleri İşçi Haber sitemizde


Ekonomi

Fitch, Türkiye'de yedi banka dışı finansal kuruluşun notlarını "pozitif" görünüm ile teyit etti.

Gündem

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Döviz ihtiyacımızın azaldığı, döviz finansmanına erişim imkanının arttığı bir dönemdeyiz." dedi.

Dünya

PBoC, işlemlerle "finans kuruluşlarının ihtiyaçlarını karşılamak üzere bankacılık sistemindeki likiditeyi yeterli ve makul seviyede tutmayı" amaçladığını aktardı.

Ekonomi

Penta Teknoloji, 2023'teki finansal pozisyonunu geliştirerek, karlılık ve ciroda başarılı bir dönemi geride bıraktı.

Ekonomi

Türkiye ekonomisi, 2023 yılında beklentilerin üzerine çıkarak yüzde 4,5 büyüdü. 2023 yılının dördüncü çeyreğinde ise yüzde 4 büyüme gerçekleşti.

Ekonomi

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği (TESKOMB) finansman destek kredisinin yarın...

Ekonomi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır, 6. "Verimlilik ve Teknoloji Fuarı"nda konuşma gerçekleştirdi. Bakan Kacır, "182 girişime toplam 590 milyon...

Ekonomi

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) derecelendirme kuruluşlarının derecelendirme komitesinde yer alacak üyelerin seçilme kriterlerini genişletti.

Genel

Dış Ticarete Yön Verenler Derneği (DIŞYÖNDER) Başkanı Dr. Hakan Çınar, yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'ne ilişkin, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ekonomi

Yeni kabinenin açıklanmasının ardından altın ve finans uzmanı İslam Memiş, youtube videosunda ekonomiye dair dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Ekonomi

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Enerjisa Üretim’in rüzgar enerjisi yatırımlarının desteklenmesi amacıyla 100 milyon dolar hacminde kredi sağlandığını bildirdi.

Gündem

Devlet destekli faizsiz finans kurumu mağdurları, isyan ediyor. Mağdurlar, "Artık yalandan bıktık, bizi kandırmayın" diyor.

Reklam Bloğu
//