FİNLANDİYA Haberleri

FİNLANDİYA haberleri ve güncel FİNLANDİYA gelişmeleri, FİNLANDİYA ile ilgili tüm video, FİNLANDİYA fotoğrafları ve FİNLANDİYA haberleri İşçi Haber sitemizde


Yaşam

Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Çözümleri Ağı (SDSN), küresel anket verilerinden yararlanarak belirlediği, "2024 Dünyanın En Mutlu Ülkeleri" raporunu yayınladı.

Dünya

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyesi olmasına tepki gösterdiği açıklamasında dünyaya nükleer silah tehdidinde bulundu.

Dünya

Finlandiya Cumhurbaşkanı Alexander Stubb, Türkiye hakkındaki açıklamalarında dünya basınında gündem oldu.

Dünya

Finlandiya ile İsrail arasında 317 milyon avroluk savunma anlaşması imzalandı.

Gündem

Finlandiya'da, Türkiye'nin Helsinki Büyükelçiliğinin girişine boyalı ve sis bombalı saldırı düzenlendi. Kiralık bisikletlerle gerçekleştirilen saldırıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Spor

A Milli Erkek Voleybol Takımı, 2024 Paris Olimpiyatları Elemeleri B Grubu'ndaki 5. maçında Finlandiya'yı 3-2 yendi.

Dünya

Finlandiya Başbakanı Petteri Orpo, Rusya'da son yaşananlara dair ne olduğunu tam olarak bilmediklerini belirterek, "Ancak Vladimir Putin'in zayıfladığını düşünüyorum." dedi.

Siyaset

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Finlandiya'nın NATO'ya üyeliğiyle ilgili alınan kararı duyurarak TBMM'de sürecin başlatılacağını belirtti.

Gündem

Sosyal medyada yayımladıkları videoda Türk lirasını yırtan yabancı uyruklu 2 kişi gözaltına alınarak haklarında yasal işlem başlatıldı.

Dünya

Finlandiya hükümeti, Rus vatandaşlarının 30 Eylül'den itibaren ülkeye girişinin yasaklanacağını açıkladı.

Gündem

İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliğini görüşmek için, Türkiye, İsveç ve Finlandiya'dan yetkililer Helsinki'de bir araya geldi.

Gündem

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İsveç ve Finlandiya'nın terör örgütleriyle ilgili net adımlar atmasını bekliyor.

Reklam Bloğu
//