Fırtına Haberleri

fırtına haberleri ve güncel fırtına gelişmeleri, fırtına ile ilgili tüm video, fırtına fotoğrafları ve fırtına haberleri İşçi Haber sitemizde


Gündem

Başkentte akşam saatlerinde başlayan kuvvetli yağış nedeniyle bazı evleri su bastı, vatandaşlar kapalı alanlara sığındı, araçlar yolda mahsur kaldı.

Ankara

Valilik, başlaması beklenen yağışın 23.00'e kadar süreceğini duyurarak vatandaşları sel, su baskını, yıldırım ve yerel dolu yağışına karşı uyardı.

Genel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan 'sarı' kodlu uyarıda, iç ve batı kesimlerde fırtına bekleniyor.

Gündem

Ankara'da yarın kuvvetli rüzgar ve fırtına bekleniyor.

Gündem

Ankara genelinde sağanak ve fırtına yaşamı olumsuz etkiledi.

Konya

Konya'da etkili olan fırtına dolayısıyla bir fabrikanın çatısı uçtu, kent merkezinde ise birçok noktada ağaçlar devrildi.

Yaşam

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, gece saatlerinden itibaren etkili olması beklenen fırtına ve yağışa karşı vatandaşları uyardı.

Gündem

İBB Afet İşleri Dairesi Başkanlığı AKOM’un yaptığı son meteorolojik tahminlere göre İstanbul’da yarın erken saatlerden itibaren kuzeyli rüzgar aralıklarla fırtına...

Genel

Yurdun iç ve batı kesimlerinde beklenen kuvvetli yağış ve fırtına sebebiyle 45 il için sarı kodlu uyarıda bulunuldu.

Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), 13 il için uyarıda bulundu. Yaşanacak olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerektiği belirtildi.

Genel

Marmara'nın batısı ve Kuzey Ege'deki 6 kentte beklenen fırtına sebebiyle "sarı" kodlu uyarıda bulunuldu.

Dünya

Çin'in Ciangşi eyaletinde saatteki hızı 127,8 kilometreye ulaşan şiddetli fırtınalar sonucunda 7 kişi öldü, 11 kişi yaralandı.

Reklam Bloğu
//