Gaz Haberleri

gaz haberleri ve güncel gaz gelişmeleri, gaz ile ilgili tüm video, gaz fotoğrafları ve gaz haberleri İşçi Haber sitemizde


Dünya

Avrupa'da doğal gaz fiyatları, Orta Doğu'da artan gerilimin etkisiyle gün içinde yüzde 7,5 yükseldi.

Dünya

Türkmenistan gazının Azerbaycan üzerinden Türkiye'ye ulaştırılması ve buradan Avrupa'ya taşınması konusunda çalışmalar hız kazandı.

Ekonomi

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu, gelecek yıl itibarıyla geçerli olacak Vadeli Doğal Gaz Piyasası ve Vadeli Elektrik Piyasası birim ücretlerini belirledi.

Ekonomi

Türkiye son dönemde yaptığı doğal gaz ihracat anlaşmalarıyla Avrupa'nın enerji tedarikinde de kilit rol oynamaya hazırlanıyor.

İşçi Haberleri

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, hızlı tren hattı inşa edilen tüneldeki gaz sızıntısından etkilenen iki işçiden biri hayatını kaybetti.

Ekonomi

- Ülkede 1 yıl öncesine kıyasla elektrik fiyatları yüzde 54,44, doğal gaz fiyatları yüzde 130,6 ve kalorifer yakıtı fiyatları yüzde...

Dünya

Polonya hükümetinin, Rus milyarder ve yatırımcılara yaptırım uygulayacağını bildirmesi sonucu Rusya, Polonya'ya gaz akışını kesti.

Ekonomi

AP'deki çeşitli siyasi partilerden 50 milletvekili, Almanya Başbakanı Olaf Scholz'a ortak mektup gönderdi.

Ekonomi

- Analistler, Rus gazına yönelik rubleyle ödeme adımının yanı sıra, yüksek enerji fiyatlarının Rus rublesini desteklediğini bildirdi

Genel
Genel
Genel
Reklam Bloğu
//