Hakim Haberleri

hakim haberleri ve güncel hakim gelişmeleri, hakim ile ilgili tüm video, hakim fotoğrafları ve hakim haberleri İşçi Haber sitemizde


Gündem

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) 1. Dairesinin, 2023 yılı adli ve idari yargıda mazerete dayalı güz kararnamesi kapsamında, 506 hakim...

Dünya

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın Washington'da "2020 başkanlık seçimi sonuçlarına müdahale girişimi" suçlamasıyla yargılandığı davada reddihakim talebi kabul edilmedi.

İş-İlanı

Adalet Bakanlığı dev ilanı yayınladı. Bakanlık bünyesine 1000 Hakim ve savcı yardımcısı alınacağı duyuruldu .Başvuru şartları neler?

Politika

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı bulunan hakim Ankara'da yakalandı.

Genel

Hakimler ve Savcılar Kurulu atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gündem

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Birinci Dairesinin, 3 bin 36 adli ve 387 idari hakim ve savcıyı kapsayan adli ve...

Gündem

Kadıköy'de, 64 yaşındaki diş hekimi Şeyma Biran'ın muayenehanesinde öldürülmesine ilişkin yargılanan 2 sanık, ilk kez hakim karşısına çıktı.

Gündem

Bakırköy'de aracına çarptığı hakimi, yaşanan arbede sırasında darbettiği iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Gündem

Necmi A. (54) ve eşi Hande A. (43) arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. İddiaya göre tartışma sırasında Hande A.,...

Gündem

Hakimler ve Savcılar Kurulunca (HSK) yayımlanan kararnameyle adli ve idari yargıda 282 hakim ve savcının görev yeri değişti.

Gündem

Kendilerini bankacı olarak tanıtan telefon dolandırıcılarının tuzağına bu sefer hakim düştü. Hakim, 30 bin dolar ve 100 gramını dolandırıcılara kaptırdı.

Gündem

6. Yargı Paketi, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi. Buna göre hakim ve savcıların, birinci sınıfa ayrılması için en az 3...

Reklam Bloğu
//