Hamile Haberleri

hamile haberleri ve güncel hamile gelişmeleri, hamile ile ilgili tüm video, hamile fotoğrafları ve hamile haberleri İşçi Haber sitemizde


Magazin

Ünlü oyuncu Eda Ece, bugün kızını dünyaya getirdi. Ece'nin kızına hangi ismi verdiği çok merak ediliyordu. İşte güzel oyuncunun kızının...

Gündem

Kütahya'da, eşi tarafından bıçaklanan 3 aylık hamile kadın yaşamını yitirdi. Çiftin iki çocuğunun da yetiştirme yurdunda olduğu öğrenildi.

Gündem

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde 7 aylık hamile eşini defalarca bıçaklayan şahıs tutuklandı.

Magazin

İkinci kez anne olmaya hazırlanan şarkıcı Atiye, hamilelik pozlarıyla dikkat çekti.

Magazin

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisindeki Caroline rolüyle adını duyuran Wilma Elles, paylaşımlarıyla herkesi şoke etti.

Dünya

Zambiya’da yaşayan Martha ismindeki hamile bir kadın, yasak aşk yaşadığının ifşa edilmesinin ardından dayanamayarak intihar etti.

Gündem

Yabancı uyruklu bir kadın, yeni doğan bebeğini poşete koyarak 4'üncü kattaki evinin penceresinden aşağı attı.

Gündem

Malatya'da, Kemal Korkmaz (33), tartıştığı 5 aylık hamile eşi Esengül Korkmaz'ı (30), tabancayla ateş ederek öldürdü. Daha sonra kendisine ateş...

Gündem

Başakşehir’de arsa meselesi nedeniyle aralarında husumet olan ağabeyinin evini basan Şahin Taş, hamile yengesini ve arkadaşını silahla vurarak öldürdü.

Magazin

Evinden kaçtıktan sonra başkasından hamile kalan Hüda Özden adlı kadın Müge Anlı ile Tatlı Sert'de kocası Ferdi Özden ile yüzleşti.

Dünya

Meksika'da günlerdir kayıp olarak aranan hamile kadının öldürülerek bebeğinin çalındığı ortaya çıktı.

Gündem

Bolu’nun Taşkesti Beldesinde 14 yaşındaki lise öğrencisinin karın ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede hamile olduğu ortaya çıktı.

Reklam Bloğu
//