Hapis Haberleri

hapis haberleri ve güncel hapis gelişmeleri, hapis ile ilgili tüm video, hapis fotoğrafları ve hapis haberleri İşçi Haber sitemizde


Siyaset

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun siyasi yasak ve 3 yıldan 7 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı dava ertelendi.

Magazin

Ebru Şallı'nın eşi iş insanı Uğur Akkuş ve yeğenine nitelikli dolandırıcılık suçundan 4'er yıl 2'şer ay hapis cezası verildi. Heyet,...

Magazin

Bir güzellik merkezinin kurşunlanmasına ilişkin soruşturma kapsamında azmettirici oldukları iddia edilen Polat ailesi için hapis cezası talep edildi.

Gündem

Yüzyüzeyken Konuşuruz’un gitaristi Can Tunaboylu'nun “kasten yaralama” ve “hakaret” suçlarından 6 yıl 6 aya kadar hapsi istendi.

İstanbul

Alkollü şahıslarla tartışma sırasında elinde bulunan sipariş kalemiyle şahıslardan birini alnından yaralayarak ölümüne neden olan şüpheliye dava açıldı.

Gündem

Hakaret içerikli paylaşımı sebebiyle gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan avukat Feyza Altun hakkında 3 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.

Genel

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'a ilişkin ifadeleri sebebiyle dava açıldı.

Gündem

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı "sazan sarmalı" yöntemini kullanarak dolandırıcılığa 3 yıldan 10 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi.

Dünya

İngiliz bir hastanede hemşirelik yapan 33 yaşındaki Lucy Letby isimli hemşire, mesleğini suistimal ettiği gerekçesiyle mahkeme karşısına çıktı.

Gündem

Anayasa Mahkemesi, 2 yıl veya daha az süreli hapis cezasını öngören suçlarda sanığın 5 yıl denetime tabi tutularak süre sonunda...

Kültür-sanat

Sanatçı Atilla Taş hapse giriyor. Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) medya yapılanmasına ilişkin davada hakkında 6 yıl 1 aya kadar istenen...

Magazin

Şarkıcı Nihat Doğan'ın ticari anlaşmazlık yaşadığı Sevim Alan'a hakaret ve tehdit ettiği gerekçesiyle 2 yıl 10 aya kadar hapsi istendi.

Reklam Bloğu
//