Kadın Haberleri

kadın haberleri ve güncel kadın gelişmeleri, kadın ile ilgili tüm video, kadın fotoğrafları ve kadın haberleri İşçi Haber sitemizde


Genel

Adana'nın İmamoğlu ilçesinde sahipsiz köpeklerin saldırısına uğrayan kadın hayatını kaybetti.

Dünya

İsrail’in, Gazze Şeridi'nde bulunan çocuk parkına düzenlediği hava saldırısında aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu 10 kişi hayatını kaybetti.

Gündem

Hırsızlık yapmak için Eskişehir'den Bursa'ya gelen 2 şüpheli kadın polisin takibi sonucunda yakalandı.

Gündem

Ankara Büyükşehir Belediyesi "Aylık Döngünüze 1 Paket Hijyenik Ped Desteği Bizden" sloganıyla kadınlara ped desteği yapılacağını açıkladı.

Gündem

Yerel seçimlerde bütün sandıklar açıldı ve oy sayma işlemleri sona erdi. Seçimlerin en dikkat çekeni ise kadın adaylar oldu.

Gündem

Kütahya'da, eşi tarafından bıçaklanan 3 aylık hamile kadın yaşamını yitirdi. Çiftin iki çocuğunun da yetiştirme yurdunda olduğu öğrenildi.

Kültür-sanat

Fransa'nın başkenti Paris'te gerçekleşen sergide, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında 4 Türk kadın ressamın eserlerine de yer verildi.

Dünya

Birleşmiş Milletler (BM) Kadın Birimi İcra Direktörü Sima Bahous, "Gazze'de 9 binden fazla kadın öldürüldü. Bunun durması gerekiyor." dedi.

Gündem

KOSGEB'in bu yıl 8 bin 250 kadın girişimcinin işletme kurmasının desteklenmesi öngörülüyor.

Gündem

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede Veri ve İstatistik İstişare Toplantısı'nda konuştu.

Gündem

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde yaşayan Petek Akçağır 3 çocuk annesiydi, eşi Yılmaz Akçağır tarafından göğsünden ve boynundan bıçaklanarak öldürüldü.

Gündem

Ankara'da Sincan ilçesi Tandoğan Mahallesi Zeki Uğur Caddesi'nde S.D tartıştığı karısı G.D'yi bıçaklayarak öldürdü.

Reklam Bloğu
//