KARADENİZ Haberleri

KARADENİZ haberleri ve güncel KARADENİZ gelişmeleri, KARADENİZ ile ilgili tüm video, KARADENİZ fotoğrafları ve KARADENİZ haberleri İşçi Haber sitemizde


Ekonomi

Karadeniz'in en büyük kentsel dönüşümü olma özelliği taşıyan Rize'nin Derepazarı ilçesindeki Eriklimanı Mahallesi'nde yer alan dönüşüm projesi için imzalar atıldı.

Gündem

İçişleri Bakanı Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Karadeniz Ereğli ilçesinin "Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi" ilan edildiğini duyurdu.

Ekonomi

Uzmanlar, Karadeniz'de bulunan ve deniz ekosistemi açısından risk oluşturan hidrojen sülfür potansiyelinin yeşil hidrojene dönüştürülerek enerji elde edilebileceğini belirtiyor.

Yaşam

Karadeniz yaylalarında yemyeşil çayırlar, yayladan köye dönüş zamanının habercisi vargit çiçekleriyle süslenmeye başladı.

Ekonomi

Hamsi fiyatları Sinop'ta yarı yarıya indi. Av sezonunun ilk günlerinde 100 lira olan hamsinin kilosu şimdi 50 liraya kadar geriledi.

Gündem

Kavurucu Eyyam-ı Bahur sıcaklıklarının ardından uzmanların yaptığı açıklamaya göre Karadeniz kıyılarında şiddetli yağış bekleniyor.

Genel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, Türkiye'ye yapılması beklenen ziyaretinin tarihinin henüz netleşmediğini, ancak ağustos ayı içinde...

Yaşam

Yurdun batı kesimleri ile Batı Karadeniz'de kuvvetli sağanak bekleniyor.

Dünya

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcü Yardımcısı Patel, Rusya’nın Karadeniz Tahıl Girişimi Anlaşması kapsamındaki faaliyetleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Ekonomi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Çaycuma'da 58 milyar metreküplük yeni doğal gaz rezervine dair açıklamalarda bulundu.

Yaşam

Ülke genelinde aşırı sıcaklar etkisini gösterirken Meteoroloji'den gelen açıklama Marmara ve Karadeniz'de yağışların etkili olacağını belirtti.

Yaşam

Meteoroloji son dakika hava durumu raporunu yayımladı. Tahminlerine göre; Ege ve Doğu Anadolu güneyinde sıcaklık artarken Karadeniz'de sağanak yağışlar görülecek.

Reklam Bloğu
//