Kolombiya Haberleri

kolombiya haberleri ve güncel kolombiya gelişmeleri, kolombiya ile ilgili tüm video, kolombiya fotoğrafları ve kolombiya haberleri İşçi Haber sitemizde


Dünya

Netanyahu'nun kendisine yönelik "Hamas destekçisi antisemitist, bize ders veremez" sözlerine Kolombiya Cumhurbaşkanı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla cevap verdi.

Dünya

Kolombiya Cumhurbaşkanı Petro, Netanyahu'ya ateşkes çağrısında bulundu. Petrov, "Mısır'ın ateşkes önerisinin Netanyahu hükümeti tarafından ciddiye alınmasını umuyoruz" ifadelerinde bulundu.

Dünya

Kolombiya, Gazze'de Filistin halkına yönelik devam eden saldırıları gerekçe göstererek İsrail ile diplomatik ilişkileri kestiğini resmen duyurdu.

Dünya

Kolombiya Cumhurbaşkanı Gustavo Petro, Gazze'de Filistin halkına yönelik devam eden saldırıları nedeniyle yarından itibaren İsrail ile diplomatik ilişkileri keseceğini duyurdu.

Dünya

Kolombiya Cumhurbaşkanı Petro, Rusya, ABD ve Çin'e Gazze'de ateşkes sağlanması için çağrıda bulundu. Petro, "Gazze'de bombardımanda öldürülen çocuklar adına Rusya...

Dünya

Kolombiya Cumhurbaşkanı Gustavo Petro hükümetinin çıkartmak istediği reformları protesto etmek için çeşitli kentlerin meydanlarında büyük kalabalıklar toplandı.

Dünya

Kolombiya Cumhurbaşkanı Gustavo Petro, İsrail'in Gazze'de insani yardım bekleyen Filistinlileri hedef alan saldırısına tepki gösterdi.

Dünya

Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (BMMYK), 2022 yılı sonu itibarıyla dünya genelinde zulüm, çatışma, şiddet ve insan hakları ihlalleri nedeniyle...

Dünya

1 Mayıs'ta içindeki 7 kişiyle kaybolan ve 17 Mayıs'ta enkazı bulunan küçük uçaktaki 4 çocuğun sağ olarak bulunduğu resmen teyit...

Dünya

Kolombiya'nın başkenti Bogota'da bir araya gelen bir grup öğretmen, daha iyi çalışma koşulu talebiyle gösteri yürüyüşü düzenledi.

Genel
Kültür-sanat
Reklam Bloğu
//