Meb Haberleri

meb haberleri ve güncel meb gelişmeleri, meb ile ilgili tüm video, meb fotoğrafları ve meb haberleri İşçi Haber sitemizde


Gündem

MEB, 6 Şubat 2023'te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle yer değiştiren öğretmenlere önceki görev yerlerine geri dönüş hakkı verileceğini...

EĞİTİM

Devlet kurumlarına bağlı olarak kamu kurumlarında çalışan ücretli öğretmenler, her platformda yetkililere seslenmeye devam ediyor.

EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanlığınca, tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" yeni müfredat taslağı, kamuoyunun görüşüne sunuldu.

EĞİTİM

Mehmet Tahtasız, TBMM'de yaptığı konuşmada, mülakatsız atama bekleyen öğretmenler ve memur öğretmenlerin sorunlarını dile getirdi.

EĞİTİM

ÖSYM verilerine göre atama bekleyen öğretmen sayıları ve branşlarında son durum belli oldu.

EĞİTİM

MEB tarafından yapılan ilköğretim ve ortaöğretim bursluluk sınavı gerçekleştirildi. Öğrenciler sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştırmaya başladı.

EĞİTİM

Memur öğretmenler, CHP'li vekil Mehmet Tahtasız'a MEB'e geçiş için sesleniyor.

Memur Haberleri

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde bulunan çeşitli pozisyonlarda "görevde yükselme" atama sonuçları açıklandı.

Gündem

Milli Eğitim Bakanlığı, Filistin'den Türkiye'ye getirilen çocuk ve yetişkinler için psikolojik destek ve Türkçe öğrenimi çalışması başlattı.

EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Yenilik ve Eğitim Teknolojileri (YEĞİTEK) Genel Müdürlüğünce 16-20 Nisan'da Ankara'da "Yapay Zeka Uygulamaları Eğitici Eğitimi Kursu"...

EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) bağlı halk eğitimi merkezlerinde, son 6 ayda açılan 354 bin 72 kurstan, 6 milyon 81 bin...

EĞİTİM

Ücretli öğretmenliğin artık bir istihdam modeli haline geldiğini söyleyen ücretli öğretmenler, sorunlarını ve bu sorunlara sundukları çözüm önerilerini paylaştı.

Reklam Bloğu
//