Mezarlık Haberleri

mezarlık haberleri ve güncel mezarlık gelişmeleri, mezarlık ile ilgili tüm video, mezarlık fotoğrafları ve mezarlık haberleri İşçi Haber sitemizde


Gündem

Mezarlıkta terk edilen bir bebeğin bulunmasının ardından, bebeğin anne ve babası olduğu tespit edilen kişiler gözaltına alındı.

Dünya

Bir mezarlıkta cinsel birliktelik yaşayan çift, ilişkileri sırasında canlı bir balığı da dahil ettiklerini söyleyerek tepki çekti.

Dünya

25 yaşındaki Cali Heikes isimli kadın bir öğretmen, cinsel birliktelik için öğrencisini mezarlığa götürdüğünün ortaya çıkmasından sonra tutuklandı.

Gündem

Batman'da bir mezarlıkta yeni doğmuş bir bebek poşete sarılmış bir halde ölü bulundu. Polis ise konuyla ilgili araştırma başlattı.

Dünya

Kahramanmaraş merkezli iki depremden etkilenen Suriye'de ilginç bir olay yaşandı. Ceset torbasına konularak mezarlığa götürülen adam, hareketlenmeye başladı.

Gündem

İstanbul Beyoğlu'nda bulunan Hasköy Mezarlığı'nda Yahudilere ait mezar taşlarına kimliği belirsiz kişilerce zarar verildi. Haberin detayları...

Yaşam

Çorum’da eşinin kabrini ziyaret etmek için mezarlığa giden 77 yaşındaki Arif Uzun, eşinin mezarı başında ölü bulundu. Uzun'un eşinin de...

Genel
Genel
Genel
Genel
Genel
Reklam Bloğu
//