Mühendis Haberleri

mühendis haberleri ve güncel mühendis gelişmeleri, mühendis ile ilgili tüm video, mühendis fotoğrafları ve mühendis haberleri İşçi Haber sitemizde


Gündem

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılması sonucu 1000 dolayında kişinin hayatını kaybettiği Hatay’daki Rönesans Sitesi'nin mühendislerinden E.D. tutuklandı.

SENDİKA

Kamuda çalışan mühendisler ve teknik hizmet personellerinin girişimiyle enerji, sanayi ve madencilik hizmet kollarında faaliyet gösterecek sendika kurulacak.

Genel

Uzun zamandır yetersiz atamalar nedeniyle mağdur olan mühendisler Tarım ve Orman Bakanlığı'na seslenerek atama talep ediyor.

Genel

Mühendis, mimar ve şehir plancıları atama sayılarının yetersiz olduğunu belirterek 50 bin atama yapılmasını istiyor.

İşçi Haberleri

Uzun süredir hakları için mücadele eden ve eylem gerçekleştiren kamu mühendisleri, mali ve özlük haklarının iyileştirilmesi için yetkililere çağrıda bulunmaya...

İşçi Haberleri

Mühendis-Mimar Şehir Plancısı için 50 bin atama talep ediyor.

İşçi Haberleri

kamu işçileri, İşçi Mühendis kadrosuna alınmamaktadır. Mağdurlar, "Memur ile aynı işi yapan işçi mühendisler memur aylığının neredeyse yarısını alıyor. Sadece...

İşçi Haberleri

Mühendis, Mimar ve şehir plancısı 50 bin atama talep ediyor.

Genel

13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener mühendis, mimar ve şehir plancılarına atama sözü verdi.

Genel

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kamu mühendis, mimar ve şehir plancılarına seslendi: Bay Kemal gelince hepsini halledecek!

İşçi Haberleri

Mühendis, Mimar ve Şehir Plancıları, yaşadıkları mağduriyeti İşçi Haber'e aktardı.

Genel

Uzun zamandır özlük haklarında iyileştirilme yapılması için mücadele eden Kamu Mühendisleri Platformu Ankara'da basın açıklaması yapacak.

Reklam Bloğu
//