Bilgisayar mühendisleri, Çevre mühendisleri, Elektrik Elektronik mühendisleri, Enerji Sistemleri mühendisleri, Harita mühendisleri, İnşaat mühendisleri, jeofizik mühendisleri, Jeoloji mühendisleri, Kimya mühendisleri, Maden müjendisleri, Makine mühendisleri, Mekatronik mühendisleri, Mekatronik mühendisleri, Mimarlar, Peyzaj mimarla, Şehir ve Bölge plancıları 50 bin atama talep ediyor. 

İşçi Haber'e konuşarak mağduriyetini şöyle aktardı; 

DİSK'ten Taksim çağrısı! 1 Mayıs bildirilerini Beşiktaş'ta dağıttılar DİSK'ten Taksim çağrısı! 1 Mayıs bildirilerini Beşiktaş'ta dağıttılar

"Kendim ve meslektaşlarım adına size ulaşıyorum. Bizler yüksek puanlarla emek ve hayallerle bölümlerini tamamlamış kişileriz. Ancak maalesef göz ardı edilen Mühendis, Mimar ve Şehir Plancılarıyız. Birçok bölüme rekor atamalar gelirken bizler maalesef atama haberleri alamıyoruz. Mühendisler, Mimarlar ve Şehir plancıları işsizlikle mücadele veriyor. En çok atamaya ihtiyacı olan bizler hakkımız olan en az 50 Bin atamayı talep ediyoruz. Ailemiz,bizler ,sevenlerimiz seçim öncesi atama haberini duymayı umut ediyoruz. Bu yolumuzda bizlere destek vereceğinizden ve sözümüzü almamızda yardımcı olacağınızdan şüphemiz yok.

Resim