Pendikspor Haberleri

Pendikspor haberleri ve güncel Pendikspor gelişmeleri, Pendikspor ile ilgili tüm video, Pendikspor fotoğrafları ve Pendikspor haberleri İşçi Haber sitemizde


Spor

Siltaş Yapı Pendikspor, Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Bitexen Antalyaspor'u deplasmanda 2-1 yendi.

Spor

Trendyol Süper Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Pendikspor, sahasında Kayserispor'a 2-1 mağlup oldu.

Spor

Ligde yoluna lider olarak devam eden Galatasaray, bu hafta sahasında Pendikspor'u konuk edecek. Galatasaray'ın iç sahada rakiplerine büyük üstünlüğü bulunuyor.

Spor

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında konuk ettiği Siltaş Yapı Pendikspor'u Mauro Icardi, Abdülkerim Bardakcı, Dries Mertens ve Kerem Aktürkoğlu'nun...

Spor

Başakşehir geriye düştüğü maçta Pendikspor'u deplasmanda 3-2 mağlup ederek 4. sıra yarışında iddiasını sürdürdü.

Spor

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Samsunspor ve Pendikspor karşılaştı. Mücadele başladığı gibi sona erdi.

Spor

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Siltaş Yapı Pendikspor, sahasında İstanbulspor'u 1-0 mağlup etti.

Spor

Fenerbahçe'nin Pendikspor ile oynadığı maçın ardından Selahattin Baki, açıklamalarda bulundu. Baki, Pendikspor'u ve hakemi eleştirdi.

Spor

Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında Fenerbahçe'ye deplasmanda yenilen Pendikspor, karşılaşma sonrası olay bir paylaşım yaptı.

Spor

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe, Pendikspor'u konuk etti. Gerilimli maçta Fenerbahçe, rakibini 4-1 mağlup etti.

Spor

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe, sahasında Pendikspor'u konuk edecek. Fenerbahçe, maç eksiği ile Galatasaray'ın 5 puan gerisinde bulunuyor.

Spor

Ivo Vieira ile yolların ayrılmasının ardından Pendikspor'un başına geçen İbrahim Üzülmez, "Pazar günkü maçı bizim için çıkış maçı olarak görüyoruz....

Reklam Bloğu
//