Piyasa Haberleri

piyasa haberleri ve güncel piyasa gelişmeleri, piyasa ile ilgili tüm video, piyasa fotoğrafları ve piyasa haberleri İşçi Haber sitemizde


Ekonomi

Para piyasalarındaki fiyatlamalarda, gelecek hafta çarşamba günü Fed'in para politikası kurulu toplantısında politika faizini yüzde 5,25-5,50 seviyesinde sabit bırakacağına kesin...

Ekonomi

Altın kahini olarak da bilinen altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın piyasasındaki hareketleri değerlendirerek vatandaşları uyardı.

Ekonomi

ekonomist, Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş Altınlarını bozduracakları uyardı. Altınlarını bozduracaklara kritik uyarı.

Ekonomi

Küresel piyasalarda, dün zayıf gelen ABD verilerinin ekonomik aktiviteye ilişkin endişeleri artırmasının ardından karışık bir seyir izleniyor.

Ekonomi

Borsa İstanbul'un açılış seansının işleyişi ile ilgili yeni kararlar bugün devreye giriyor.

Ekonomi

İstanbul serbest piyasada dolar 27,1380 liradan güne başladı.

Ekonomi

Altın yatırımcılarının dikkatle takip ettiği Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, piyasalarda yaşanacak depremi vatandaşlara duyurdu.

Ekonomi

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında 6.070,78 puanla tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı.

Ekonomi

Altın fiyatlarındaki yükseliş dikkat çekerken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, tarih vererek altının göreceği zirveyi açıkladı.

Ekonomi

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında 5.992,42 puanla tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı.

Ekonomi

İstanbul serbest piyasada dolar 26,0390 liradan, avro 28,3920 liradan haftaya başladı.

Ekonomi

Küresel piyasalar, merkez bankalarının para politikalarına ilişkin belirsizlikler ve artan jeopolitik risklerle negatif seyrediyor.

Reklam Bloğu
//