Piyasalardaki dengesiz dalgalanmaların ardından vatandaşlar gözünü kulağını altın fiyatlarına çevirdi. Altın alacak olan milyonlarca vatandaş hergün piyasayı takip ederek Altın fiyatının artışından end,işeleniyor.

Bakan Bolat: Bayram tatili nedeniyle ihracatta artış sınırlı oldu Bakan Bolat: Bayram tatili nedeniyle ihracatta artış sınırlı oldu

ALTINDA REKOR| Altın fiyatlarında yükseliş sürüyor! Son dakika çeyrek ve  gram altın fiyatları 18 Temmuz - CANLI TABLO - Altın Haberleri

ekonomist, Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten kritik uyarı geldi. Altın fiyatları artacak mı azalacak mı?

İslam Memiş'ten bomba altın tahmini! Sürprizlere hazır olun - Ekonomi  Haberleri

ALTIN'DA ARTIŞ GÖRÜLECEK Mİ?

Risk anında vatandaşların güvenli limanı olarak görülen altının son dönemlerde inişli çıkışlı olması yatırımcıları korkutuyor. Ancak büyük düşüşler sonrasında dahi hızla toparlanan altın sabırla bekleyenler için büyük bir getiri olarak yatırım fırsatına dönüyor.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada  ifadeleri kullandı: “Altın ve gümüş fiyatlarındaki düşüşleri görünce yatırımcı paniklemiş. Diyor ki altın ve gümüş fiyatlarındaki düşüşler devam eder mi, zarar eder miyiz? Hayır gerçek para birimi altın ve gümüştür. Gerçek para birimlerinde Ons tarafındaki düşüşlerin nedeni ABD merkez Bankası FED'in politikaları ve ABD'de enflasyon. Malum yüksek bundan kaynaklanıyor.”dedi.

Altın fiyatlarında son durum - Kocaeli Gazetesi

İSLAM MEMİŞ ALTINLARINI BOZDURACAK OLAN YATIRIMCILARI UYARDI!

Para piyasalarında başlayan dolar kurundaki düzensiz artışın ardından tüm yatırım araçları günden güne düşüşe geçti. Altın ve gümüşte başlayan bu düşüş diğer enstrümanlarda da etkisini gösteriyor. Özellikle dolar karşısında euro düşüşünü sürdürüyor. Böyle bir ortamda Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yatırımcının paniğe kapılmamasını ifade ederek “rüzgar tersine dönecek. Bu düşüşler kalıcı değil” açıklamalarına bulundu.