Prim Haberleri

prim haberleri ve güncel prim gelişmeleri, prim ile ilgili tüm video, prim fotoğrafları ve prim haberleri İşçi Haber sitemizde


Ekonomi

Torba yasa kapsamında yer alan önemli düzenlemeler, milyonlarca kişiyi doğrudan ilgilendiren konuları içeriyor. Bu düzenlemeler arasında öne çıkanlar ise 3600...

Ekonomi

EYT düzenlemesini kaçıranlar için kademeli yaş şartı yeni bir umut kapısı olarak beliriyor. Bu yeni formül, emeklilik hayali kuran ancak...

İşçi Haberleri

Uzun zamandır emeklilik haklarına kavuşmak için bekleyen Bağ-Kur mağdurlarına Milliyetçi Sol Parti Genel Başkanı Hüseyin Alpay'dan destek geldi.

İşçi Haberleri

EYT’li Bağ-Kur mağdurları 1999 öncesi SSK ile aynı prim gün sayısında emeklilik hakkını talep ederek yetkililere sesleniyor.

Ekonomi

EYT yasası kapsamında 2 milyona yakın vatandaş emeklilik hakkı kazanmışken eksik prim günü nedeniyle emekli olamayan vatandaşlara emeklilik kapısı açıldı.

Ekonomi

Uzun zamandır emeklilik haklarına kavuşmak için bekleyen Bağ-Kur tescil, ihya ve prim mağdurlarına emeklilik müjdesi gelecek mi?

İşçi Haberleri

5000 ve kısmi emeklilik mağdurları EYT yasasının kendilerini kapsamadığını dile getirerek yasal emeklilik talebinde bulunuyorlar.

Ekonomi

Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununda Değişiklik Yapılmasına dair kanun teklifi Meclis'e sunuldu. Bağ-Kur'luların prim,yaş şartı değişecek mi?

Ekonomi

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), emekli olabilmek için gereken yaş ve gün şartının değiştiğini duyurdu.

Ekonomi

EYT kapsamına alınmayan Bağ-Kur tescil, ihya ve prim mağdurlarına verilen sözler ne zaman tutulacak? 

Ekonomi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, ''Bağ-Kur prim gün sayısı düşecek mi?'' sorusuna cevap verdi.

İşçi Haberleri

Bağ-Kur tescil, ihya ve prim mağdurları EYTADER etkinliğinde söz alıp yaşadıkları mağduriyetleri anlatarak yetkililere seslendi. 

Reklam Bloğu
//