Rıza Çalımbay Haberleri

Rıza Çalımbay haberleri ve güncel Rıza Çalımbay gelişmeleri, Rıza Çalımbay ile ilgili tüm video, Rıza Çalımbay fotoğrafları ve Rıza Çalımbay haberleri İşçi Haber sitemizde


Spor

Gaziantep FK, alınan kötü sonuçların ardından Sumudica ile yollarını ayırdı ve deneyimli teknik adam Rıza Çalımbay ile görüştü.

Spor

Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör listesini duyurdu. o isim dikkat çekti.

Spor

En son Alanyaspor'a 3-1 mağlup olan Beşiktaş'ta flaş bir gelişme yaşandı. Kulüpten yapılan yazılı açıklamada teknik direktör Rıza Çalımbay ile...

Spor

Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, zamanı geldiğinde konuşup duruma göre hareket edeceklerini belirterek açıklamalarda bulundu.

Spor

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu, teknik direktör Rıza Çalımbay'la sözleşmesi ile ilgili görüşmeyi 27 Aralık Çarşamba günü yapacak.

Spor

Fenerbahçe maçı öncesi basına açık antrenmanda derbi hakkında konuşan Rıza Çalımbay, takımdaki oyuncuların sakatlık durumları hakkında açıklamada bulundu.

Spor

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay, siyah-beyazlı takıma döndüğü için mutlu olduğunu ve zamana ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Spor

Beşiktaş'ta Burak Yılmaz'ın istifasından sonra teknik direktörlük görevine Rıza Çalımbay getirildi. Yılmaz'ın teknik sorumluluk görevi 6 maç sürerken anlaşmaya varılan...

Spor

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, kırmızı-beyazlı kulüple yollarını ayırma kararı aldığını açıkladı.

Spor
Spor
Spor
Reklam Bloğu
//