Sağlık bakanlığı Haberleri

sağlık bakanlığı haberleri ve güncel sağlık bakanlığı gelişmeleri, sağlık bakanlığı ile ilgili tüm video, sağlık bakanlığı fotoğrafları ve sağlık bakanlığı haberleri İşçi Haber sitemizde


Gündem

Milli Eğitim Bakanlığı, Filistin'den Türkiye'ye getirilen çocuk ve yetişkinler için psikolojik destek ve Türkçe öğrenimi çalışması başlattı.

SAĞLIK

Sağlık Bakanlığı'nca, sağlık hizmetlerinin Ramazan Bayramı'nda kesintiye uğramadan eksiksiz sunulabilmesine yönelik hazırlanan genelge, 81 ile gönderildi.

İşçi Haberleri

Devlet kurumlarına bağlı, aile sağlık merkezlerinde istihdam ettirilen ASM Grup Elemanları (Acil tıp teknisyeni, tıbbi sekreter, ebe hemşire ve temizlik...

Dünya

İsrail ordu güçleri Gazze'deki Şifa Hastanesi'ne baskın düzenledi. Baskında birçok Filistinli hayatını kaybetti ve yaralandı. Gazze'deki Sağlık Bakanlığı'ndan BM'ye İsrail'in...

Gündem

Sağlık alanında düzenlemeler içeren yasa Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yayımlanan karara göre, 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alınacak.

Gündem

Sağlık alanında düzenlemeler öngören yasa Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Karara göre 9 bin yeni sözleşmeli sağlık personeli alınacak.

İş-İlanı

Sağlık Bakanlığı taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 8 bin işçi alımı yapacak. Tarih ve başvuru detayları belli oldu.

Gündem

Sağlık Bakanlığı, aynı anda yüzlerce hastaya hizmet verecek ve alanında Türkiye'nin en büyük sağlık tesislerinden olacak Ağız ve Diş Sağlığı...

Gündem

İlana göre, Bakanlığın taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 27 bin sözleşmeli personel, Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) sonucuna göre ÖSYM...

Batman

Sağlık Bakanlığı tarafından Batman İl Sağlık Müdürlüğüne 7 ambulans ve 2 Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) aracı tahsis edildi.

Gündem

CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay, Safranbolu Devlet Hastanesindeki kardiyoloji doktoru eksikliğini TBMM Genel Kurul gündemine taşıdı.

Genel

Lösemili Çocuklar Vakfı, “Binlerce çocuğun hayatını kurtaran LÖSEV’e neden engel olunuyor” başlığı altında sorular sordu.

Reklam Bloğu
//