Seçim Haberleri

seçim haberleri ve güncel seçim gelişmeleri, seçim ile ilgili tüm video, seçim fotoğrafları ve seçim haberleri İşçi Haber sitemizde


Spor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), erken seçim yapılması için imza veren kulüpleri topa tuttu. İşte detaylar...

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, hakem kararları ve seçimle ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

Spor

Galatasaray'da Erden Timur'un yeni yönetimde yer alıp almayacağı merak ediliyor. Sarı-kırmızılı camiada Erden Timur'un kalması isteniyor.

Spor

İstanbulspor Başkan Yardımcısı Bayram Saral, TFF'nin 18 Temmuz'dan önce olağanüstü genel kurula gitmesi için yasal imza sayısına ulaştıklarını açıkladı.

Spor

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, 1905 GSYİAD'ın düzenlediği programda açıklamalar yaptı. İşte Timur'un açıklamaları...

Spor

Fenerbahçe'de sezon sonu yapılacak olan seçimde tekrar aday olmayı planlayan Ali Koç, yeni yönetim kurulunu oluşturuyor.

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu, 18 Temmuz'da yapılacak olan seçimlere kadar yönetimin göreve devam edeceğini açıkladı.

Dünya

Avrupa Birliği, Meta hakkında, platformlarında yanıltıcı reklam ve dezenformasyonla mücadele gibi alanlarda Birlik kurallarına uyulmadığı gerekçesiyle soruşturma başlattı.

Genel

Yargıtay Başkanlığı'nda seçim devam ederken 26. turda da salt çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle bir sonuç alınamadı. Seçime 27. turla devam ediliyor.

Siyaset

CHP Genel Başkanı Özel, Alaşehir ve Kula'da vatandaşlara hitap etti. Özel, “Herkesle konuşurum, herkesle müzakere ederim ama sizin için mücadeleyi...

Spor

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Süper Kupa ve Ali Koç hakkında flaş sözler söyledi.

Spor

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı ve Fenerbahçe Başkan Adayı Sadettin Saran, gündeme yönelik flaş açıklamalar yaptı.

Reklam Bloğu
//