Sıcaklık Haberleri

sıcaklık haberleri ve güncel sıcaklık gelişmeleri, sıcaklık ile ilgili tüm video, sıcaklık fotoğrafları ve sıcaklık haberleri İşçi Haber sitemizde


Genel

Türkiye, önümüzdeki bir haftalık süreçte yağışlı havanın etkisi altına girecek. Sıcaklıklar yağışlarla birlikte mevsim normalleri civarına düşecek.

Genel

Geçen yıl yaz aylarında günlerce etkili olan kavurucu sıcakların, bu sene de rekor seviyelerde seyretmesi bekleniyor.

Genel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan 'sarı' kodlu uyarıda, iç ve batı kesimlerde fırtına bekleniyor.

Gündem

Türkiye genelinde hava sıcaklıkları bu hafta artıyor. Yurtta sıcaklıklar mevsim normallerinin 6-10 derece üzerine çıkacak.

Genel

Yağışlı hava durumu hafta başından itibaren yurdu terk edecek, sıcaklık mevsim normallerinin üzerine çıkacak.

Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre; Hava sıcaklıkları kuzey ve iç kesimlerde 2-6 derece azalacak. Diğer bölgelerde ise bir...

Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre 31 Mart yurt genelinde hava nasıl olacak?

Genel

Mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıkları yarından itibaren önümüzdeki 5 günlük süreçte ülke genelinde 4 ila 10 derece artacak.

Genel

Meteoroloji Genel Müdürlüğüne göre hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. Bazı bölgelerde yağış, kuvvetli rüzgar ve çığ tehlikesi var.

Yaşam

Türkiye genelinde hava parçalı yer yer çok bulutlu geçecek. Doğu Anadolu'nun yükseklerinde çığ tehlikesi, iç ve kıyı bölgelerde ise pus...

Yaşam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 16 Ocak 2024 için yurt genelinde hava tahminlerini yayınladı. Hangi iller için yağış ve rüzgar uyarısı var?

Yaşam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 15 Ocak 2024 için hava durumu tahminlerini yayınladı. Yurt genelinde hava sıcaklıkları nasıl olacak?

Reklam Bloğu
//