STAJ Haberleri

STAJ haberleri ve güncel STAJ gelişmeleri, STAJ ile ilgili tüm video, STAJ fotoğrafları ve STAJ haberleri İşçi Haber sitemizde


İşçi Haberleri

Staj, çıraklık ve kademeli emeklilikteki mağduriyetler çığ gibi büyürken mağduriyetlerin giderilmesi adına Yeniden Refah Partisi'nden ilk adım geldi.

İşçi Haberleri

MHP’nin 2018 seçim beyannamesindeki “staj ve çıraklık sürelerinin emeklilik hizmetine sayılması” sözü tutulacak mı?

İşçi Haberleri

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, staj ve çıraklık mağduriyetine dair açıklamada bulundu.

İşçi Haberleri

Staj ve çıraklık başlangıç tarihinin sigorta başlangıcı sayılması talebi Meclis'e yön vermeye devam ediyor. Staj ve çıraklık sigortası başlangıç sayılacak...

Ekonomi

Staj ve çıraklık başlangıç tarihinin sigorta başlangıcı sayılması talebine ilişkin kanun teklifi verildi. Staj ve çıraklık sigortası başlangıç sayılacak mı?

İşçi Haberleri

Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu, “Büyük İstanbul Buluşması” çalışmalarına başladı.

Ekonomi

Staj ve çıraklık sigortası mağduriyeti çığ gibi büyüyor. Peki staj ve çıraklık mağdurlarının işe giriş tarihi tescil başlangıcı sayılacak mı?

Ekonomi

Staj ve çıraklık sigortası mağduriyeti çığ gibi büyürken gözler yetkililere çevrildi. Peki staj ve çıraklık sigortası emekliliğe sayılacak mı?

İşçi Haberleri

Staj ve çıraklık sigortaları başlangıç sayılmayan Konya staj ve çıraklık mağdurları emeklilik hakkını için mücadele ediyor.

İşçi Haberleri

Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu, 10 Aralık 2023 tarihinde İstanbul'da bir araya gelecek.

Ekonomi

EYT kapsamına dahil edilmemeleri nedeniyle emekli olamayan staj ve çıraklık mağdurları Meclis'ten yasa bekliyor. Staj ve çıraklık sigortası emeklilikte başlangıç...

Ekonomi

EYT kapsamına dahil edilmemeleri nedeniyle emekli olamayan vatandaşların staj süreleri sigorta başlangıcı sayılmayacak.

Reklam Bloğu
//