Su Haberleri

su haberleri ve güncel su gelişmeleri, su ile ilgili tüm video, su fotoğrafları ve su haberleri İşçi Haber sitemizde


Muğla

Muğla Milas’a bağlı İAkbelen Ormanı’nda Limak ve IC Holding’in ağaçları kesmesi sonrası başlayan maden çalışmaları sürüyor.

Ekonomi

Yeni düzenlemeyle lokantalar ve kafeler sattığı yiyecek ve içecekte KDV'yi yüzde 10 olarak hesaplayacak.

Dünya

Gazze'deki hükümet, Gazze Şeridi'nin iki hafta önce tüm su kuyularının tamamen kapatılması nedeniyle vatandaşları tehdit eden bir çevre felaketiyle karşı...

Dünya

Güney Afrika'nın en büyük şehri Johannesburg'ta yaşanan su krizi, şehre su taşıyan eskimiş borulardan bazılarının patlamasıyla had safhaya ulamış durumda.

Dünya

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik kanlı saldırıları devam ederken Gazze'de temiz su sorunu gün geçtikçe büyüyor. Filistinli kadının temiz su feryadı...

SAĞLIK

Gaziantep'te yaşayan, 2 yaşından bu yana böbrek hastalığıyla mücadele eden Furkan Özpolat, ücretsiz su dağıtarak organ bağışı farkındalığı oluşturmaya çalışıyor.

Ekonomi

Bingöl'de, Aşağı Kaleköy Barajı ve Hibrit Enerji Santrali'nde su ve güneşten 3 yılda yaklaşık 3 milyar kilovatsaat elektrik üretildi.

Gündem

Vatandaş çıldırdı! Antalya'da su yokluğu tansiyonu yükseltti

Sağlık

"Sıvı kayıpları bu hastalarda tansiyon düşüklüğüne ve kalp yetersizliğinde ilerlemelere neden oluyor. Bayılma, aritmi ve birçok probleme yol açabiliyor."

Ekonomi

İstanbul'da dün 3 milyon 550 bin 435 metreküp ile tüm zamanların en yüksek günlük su tüketimi gerçekleşti.

Ekonomi

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi'nde su fiyatlarına kullanım oranına göre yüzde 8,20 ila yüzde 47,33'lük zam yapıldı.

Gündem

BASKİ’den yapılan açıklamaya göre Balıkesir'de şehir merkezinin 286 günlük suyu bulunuyor.

Reklam Bloğu
//